Wysyłam Ci coś na maila - jakość nie najlepsza, ale się przyda.camasz pisze:Bodek
masz moze scan tej strony.
tracę cierpliwośc jak coś nie działa jak powinno
Wrzuciłem powyżej - Bodek
Automatyczny włącznik świateł mijania
- Bodek
- Zafiromaniak
- Imię: Bodek
- Auto: Zafira_B_Cosmo
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z19DT
"NADZIEJE LUDZI MĄDRYCH SĄ PEWNIEJSZE NIŻ BOGACTWO NIEUKÓW" - DEMOKRYT
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bogusław Kuduk, ps. Bodek + 30.11.2020. R.I.P.
-
- Zafiromaniak
- Model:
Jakbyś przypadkowo przez Śląsk podróżował to zapraszam, a tymczasem Warszawo obudź się! i pomóż koledze.Jacek3281 pisze:Witam. Czy jest ktoś z Warszawy kto mógłby mi zaprogramowac światła żeby włączały się automatycznie? Mam czujnik zmierzchu. Czy muszę do serwisu jechać
Ostatnio zmieniony 16 cze 2015, 20:29 przez Zdenek2007, łącznie zmieniany 1 raz.
- rafant4011
- Zafiromaniak
- Imię: Rafał
- Auto: Zafira B
- Model: Cosmo
jestem z warszawy, ale z programowaniem pojechałem do serwisu ( miałem ten sam problem co Ty, ciężko było kogoś znaleźć) serwis dixi-car miło mnie zaskoczył za usługę zapłaciłem 50 zł. jeśli chcesz więcej info pisz na PW. ostatnimi czasy rzadziej zaglądam na forum a poczta to pocztaJacek3281 pisze:Witam. Czy jest ktoś z Warszawy kto mógłby mi zaprogramowac światła żeby włączały się automatycznie? Mam czujnik zmierzchu. Czy muszę do serwisu jechać
@Jacek3281 - Ostatnio też zrobiłem w Dixi - trwało to ponad 1h, bo mówili, że inaczej niż "właczone na stałe" się nie da A jednak się dało - tak jak Kolega napisał - 50zł taka przyjemność (chociaż Pan przyjmujący zlecenie początkowo za samo podłączenie do komputera chciał 171zł ) - konieczna jest znajomość Security Code.rafant4011 pisze:jestem z warszawy, ale z programowaniem pojechałem do serwisu ( miałem ten sam problem co Ty, ciężko było kogoś znaleźć) serwis dixi-car miło mnie zaskoczył za usługę zapłaciłem 50 zł. jeśli chcesz więcej info pisz na PW. ostatnimi czasy rzadziej zaglądam na forum a poczta to pocztaJacek3281 pisze:Witam. Czy jest ktoś z Warszawy kto mógłby mi zaprogramowac światła żeby włączały się automatycznie? Mam czujnik zmierzchu. Czy muszę do serwisu jechać
W tej chwili na pozycji AUTO: w dzień - światła mijania z przodu, deska w trybie dziennym, tył wyłączony. W nocy (tunelu) - świeci cały przód, deska w trybie nocnym, włączony tył.
Niestety nie potrafili zaprogramować świateł w ten sposób, żeby w pozycji 0 było wszystko wyłączone...
Dodatkowo zaprogramowali mi domykanie szyb z pilota
Ostatnio zmieniony 13 lip 2015, 15:26 przez mrudnicki, łącznie zmieniany 1 raz.
- rafant4011
- Zafiromaniak
http://www.zafiraklub.pl/viewtopic.php? ... kanie+szybmrudnicki pisze: Dodatkowo zaprogramowali mi domykanie szyb z pilota
przeglądałem ten wątek, niestety nie działały żadne z porad. Okazało się, że musieli aktywować tą funkcję - zrobili to w cenie programowania świateł. Teraz działa otwieranie i zamykanie z pilotarafant4011 pisze:http://www.zafiraklub.pl/viewtopic.php? ... kanie+szybmrudnicki pisze: Dodatkowo zaprogramowali mi domykanie szyb z pilota
Ostatnio zmieniony 14 lip 2015, 08:11 przez mrudnicki, łącznie zmieniany 1 raz.
- rafant4011
- Zafiromaniak
Panowie, czy ktoś z Was jest może z okolic Lublina i byłby w stanie ustawić mi te światła tak jak opisał kolega mrudnicki tzn " na pozycji AUTO: w dzień - światła mijania z przodu, deska w trybie dziennym, tył wyłączony. W nocy (tunelu) - świeci cały przód, deska w trybie nocnym, włączony tył. "
Byłem u jednego magika ale ustawił mi tylko tyle że światła są cały czas włączone a podświetlenie deski muszę zmieniać ręcznie (strasznie to wkurzające).
W Autolux i Energozam powiedzieli mi że może się da i będzie to kosztować 150 zł.
Byłem u jednego magika ale ustawił mi tylko tyle że światła są cały czas włączone a podświetlenie deski muszę zmieniać ręcznie (strasznie to wkurzające).
W Autolux i Energozam powiedzieli mi że może się da i będzie to kosztować 150 zł.
- rafant4011
- Zafiromaniak
- rafant4011
- Zafiromaniak
http://dixi-car.pl/programowanie-swiatel-dziennych.htm#
http://dixi-car.pl/doc/progr_swiatel.pdf
to jest akurat z mojego serwisu tam gdzie mi to programowali, ale takie promocje serwisowe są ogólnopolskie...
http://dixi-car.pl/doc/progr_swiatel.pdf
to jest akurat z mojego serwisu tam gdzie mi to programowali, ale takie promocje serwisowe są ogólnopolskie...