1998r 2.0 diselek 82km
Najpierw Była to najzwyklejsza seria, bardzo słabo wyposażona Opel Astra G, później została przerobiona na OPC LINE (Opel Performance Center) w mega doposażonej wersji. Astra w tej wersji była wtedy prawdziwym rarytasem, ale z czasem coraz więcej ich się pojawiało, coraz więcej osób zaczęło przerabiać na OPC i wtedy postanowiłem przerobić inaczej, jak wszyscy Asię na glebę to ja do góry, jak wszyscy elementy w kolor to ja na czarne strukturalne... i tak wyszła wersja Vauxhall Astra G CTC (City Trekker Concept)

Tak obecnie wygląda mój dupo-wóz, ogólnie jestem mega zadowolony z tego auta, na liczniku ponad 700 tys. km. (znaczy obecnie 4 tys. km. po przy 700 licznik się wyzerował i idzie od nowa) Auto jest rodzinne, służbowe do wszystkiego, ciąga lawety, campingi, przyczepki, przejechałem nim Polskę we wszystkie strony i nigdy mnie nie zawiodło stąd następnym autem będzie Zafira A lub B się okaże
A teraz pochwalę się zdjęciami z przeszłości :

A tu się pochwale jeszcze Ast-erką jaką miałem wcześniej, 2005r 1.4 twinport

To jest taka mała namiastka zdjęć ze zlotów, i innych wypadów mam ich mnóstwo, mam też gdzieś fotorelacje jak asterka przechodziła modyfikację ale nie będę zaśmiecał forum ;P
Będzie Zafira będzie nowy temat i będą relacje