Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
czyli ze nr GM taki sam tylko ten drugi inny..
I tu moja prośba czy mogę go spokojnie kupować czy szukać innego?
Z góry wielkie dzięki.
Pozdrawiam
Ma być:
13257073 - nr części
1235291 - nr katalogowy
CZUJNIK, ZBACZANIE POJAZDU Z KURSU (IDENT ABSŁUŻY TAKŻE JAKO IDENT AA) (NR PRODUKCYJNY 13257072)
Od nr nadwozia:
Ma być 13 257 073?
Wyjąłem z auta 13 257 072 czyli ze mialem nie taki jak trzeba?
Może wcale nie jest trachnięty tylko po prostu nie pasuje..?
Dodam ze od zakupu kontrolka ESP swieciła sie stale
Ostatnio zmieniony 22 cze 2015, 21:38 przez irup, łącznie zmieniany 1 raz.
irup pisze:Ma być 13 257 073?
Wyjąłem z auta 13 257 072 czyli ze mialem nie taki jak trzeba?
Może wcale nie jest trachnięty tylko po prostu nie pasuje..?
Dodam ze od zakupu kontrolka ESP swieciła sie stale
Według Twojego nr VIN ma być 073
ale ten numer występuje w opisie :
CZUJNIK, ZBACZANIE POJAZDU Z KURSU (IDENT ABSŁUŻY TAKŻE JAKO IDENT AA) (NR PRODUKCYJNY 13257072)
w opisie jako nr produkcyjny
Ostatnio zmieniony 22 cze 2015, 21:48 przez Bodek, łącznie zmieniany 1 raz.
"NADZIEJE LUDZI MĄDRYCH SĄ PEWNIEJSZE NIŻ BOGACTWO NIEUKÓW" - DEMOKRYT
Witam serdecznie i pytam grzecznie czy mozna po numerze VIN wyczaić numer Cim przy kierowniczy?? Czy jest to pewne? czy lepiej samommu odkręcic obudowy i odczytać?? Jesli jest to pewne to prosze o numer moj vin to W0L0AHM756G129066. Pozdrawiam Damian
Dykos pisze:Witam serdecznie i pytam grzecznie czy mozna po numerze VIN wyczaić numer Cim przy kierowniczy?? Czy jest to pewne? czy lepiej samommu odkręcic obudowy i odczytać?? Jesli jest to pewne to prosze o numer moj vin to W0L0AHM756G129066. Pozdrawiam Damian
Jeżeli masz normalny kluczyk - to pierwsza pozycja
Witam ponownie:) Inwestycji ciąg dalszy. Potrzebuje jesli ktos moze mi pomoc czujnik cofania do mojej zafirki:) nr VIN W0L0AHM756G129066. Jesśli to ma znaczenie to chodzi o tę ktora jest po tylną lewą lampą. Czyli od strony kierowcy. Znow z góry dziekuje i pozdrawiam:)
Dykos pisze:Witam ponownie:) Inwestycji ciąg dalszy. Potrzebuje jesli ktos moze mi pomoc czujnik cofania do mojej zafirki:) nr VIN W0L0AHM756G129066. Jesśli to ma znaczenie to chodzi o tę ktora jest po tylną lewą lampą. Czyli od strony kierowcy. Znow z góry dziekuje i pozdrawiam:)
chodzi o czujnik w zderzaku
według Twojego nr VIN nie masz czujników parkowania
"NADZIEJE LUDZI MĄDRYCH SĄ PEWNIEJSZE NIŻ BOGACTWO NIEUKÓW" - DEMOKRYT