Vauxhall Astra G CTC 2.0 '98
Ponieważ nie mogę z najść Zafiry która mi odpowiada, i robię generalny remont mieszkania chwilo wstrzymuję się z poszukiwaniem. Miałem nic nie kupować do auta bo całą siłę finansową i fizyczną skupiam na mieszkaniu ale trafiła mi się mega promocja tak zakupiłem nowe aluski :
Myślę że na razie pójdą do Asterki a jak już będę w posiadaniu Zośki to przełożę.
Myślę że na razie pójdą do Asterki a jak już będę w posiadaniu Zośki to przełożę.
- rafant4011
- Zafiromaniak
- Imię: Rafał
- Auto: Zafira B
- Model: Cosmo
- Oznaczenie silnika: Z19DT
obtarcia typowe dla tych felg:/ poprzedni właściciel mojej zochy też raz zbyt blisko podjechał do krawężnika lub pod nieodpowiednim kątem chciał na niego wjechać
ramiona obręczy wystają poza obrys opony
ramiona obręczy wystają poza obrys opony
Ostatnio zmieniony 25 cze 2015, 13:53 przez rafant4011, łącznie zmieniany 1 raz.
A wczoraj dotarła do mnie jeszcze jedna paczuszka
Wiem że według większości osób ta kierownica nie pasuję do Astry G ale postanowiłem że muszę to sprawdzić sam ;P Ponieważ moja kierownica z Vectry C jest już styrana, a jeździłem troszkę insignią i ma bardzo fajną kierownice która dobrze leży w ręce postanowiłem sam sprawdzić jak to będzie się trzymało kupy z Asterką. Niestety poduszki są bardzo drogi więc nie kupię do póki nie trafi się jakaś promocja. Oczywiście do tego lewarek z Astry H.
Wiem że według większości osób ta kierownica nie pasuję do Astry G ale postanowiłem że muszę to sprawdzić sam ;P Ponieważ moja kierownica z Vectry C jest już styrana, a jeździłem troszkę insignią i ma bardzo fajną kierownice która dobrze leży w ręce postanowiłem sam sprawdzić jak to będzie się trzymało kupy z Asterką. Niestety poduszki są bardzo drogi więc nie kupię do póki nie trafi się jakaś promocja. Oczywiście do tego lewarek z Astry H.
- rafant4011
- Zafiromaniak
- Imię: Rafał
- Auto: Zafira B
- Model: Cosmo
- Oznaczenie silnika: Z19DT