Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Zawsze broniłem sie od diesla no ale.... przyszedl i czas na mnie dzis nabyta zafirka z 2001 roku podobno wszystkie naprawy odnotowane w ksiazce serwisowej i tej wersji sie trzymajmy
kilka fotek :
Aktualnie przejechane 252tyś ... auto po regeneracji pompy, wtryskow i wymianie uszczelek. .... Oby jeździło bez awarii jak najdłużej
Ostatnio zmieniony 12 lip 2015, 19:51 przez Squasher, łącznie zmieniany 3 razy.
Nie jestem gruby i nie mam nadwagi. Wyniki są poprawne ! Ale kurde wyszło mi, że mam znaczny niedobór wzrostu
i już wiem, że nie jestem stary - jestem po prostu RETRO ....
Muchowiec, ulubione miejsce na fotki chyba wszystkich marek
jak będziesz chciał zmienić język w komputerze na PL to możesz zgłosić się do volf_2006. To nasz forumowy kolega z Sosnowca. Szybko i blisko
Ostatnio zmieniony 13 lip 2015, 21:15 przez Sebu$, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie jestem gruby i nie mam nadwagi. Wyniki są poprawne ! Ale kurde wyszło mi, że mam znaczny niedobór wzrostu
Squasher pisze:Myslalem o zmianie ale czytalem ze nie we wszystkich sie da.... no i z Somalii?? ehh no dobra chyba jakos bym przezyl hehe
dasz rade ...