Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Moze zadam glupie pytanie ale nie znalazlem na forum .... Pewnie slabo szukalem knefelki z kierownicy do obslugi radia da sie jakos zgrac z radiem nie fabrycznym ?? Mam kaseciaka wiec sami rozumiecie ;p
Squasher pisze:Moze zadam glupie pytanie ale nie znalazlem na forum .... Pewnie slabo szukalem knefelki z kierownicy do obslugi radia da sie jakos zgrac z radiem nie fabrycznym ?? Mam kaseciaka wiec sami rozumiecie ;p
da się
dokupujesz moduł do radia (tanie to nie jest ale spełnia swoją funkcję) wymieniłem fabryczne radio na starego dobrego Clariona i jest OK.
Nie jestem gruby i nie mam nadwagi. Wyniki są poprawne ! Ale kurde wyszło mi, że mam znaczny niedobór wzrostu
i już wiem, że nie jestem stary - jestem po prostu RETRO ....
dokupujesz moduł do radia (tanie to nie jest ale spełnia swoją funkcję)....
A nietanie to jak drogie?? ... Bo nie wiem czy wogóle warto myśleć
Około 120 z wysyłką
Nie jestem gruby i nie mam nadwagi. Wyniki są poprawne ! Ale kurde wyszło mi, że mam znaczny niedobór wzrostu
Squasher pisze:tragedii nie ma a potrafilbys wmontowac moze??:) bo ja zielony w temacie
spoko
instrukcja obsługi - urządzenie wpinasz pomiędzy kostki ISO radia oraz instalacji z auta.
następnie podłączasz sterowanie pod radio
Język polski wgra Ci Grzegorz z Sosnowca - Volf_2006
Wgrywałem u niego turecki, aby można było czytać po polsku.
...