[A]-clevertomo-1.8 comfort 125KM-2001
- janekW67
- Zafiromaniak
- Imię: Janek
- Auto: Opel Zafira B 1.8 Njoy
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z18XER
To ci pomysłowy Dobromir!clevertomo pisze:Witam wszystkich!
Zafirkowy camper gotowy i przetestowany!
Lepszego auta nie ma
[url=http://motoimage.pl/gky_uploads/2015/07/1437497358-800-x-1066px-112233.jpg]Obrazek[/URL]
Ale patent jest wielce !
Oczywiście!
- Sebu$
- -#Administrator
- Imię: Sebastian
- Auto: Yaponiec
- Model: Inne
- Oznaczenie silnika: Pb1.5
Ogólnie pomysł i wykonanie ...clevertomo pisze:[url=http://motoimage.pl/gky_uploads/2015/07/1437580882-800-x-600px-DSC07782.JPG]Obrazek[/URL]
pamiętam to z czasów posiadania Kadetta I w 3 drzwiowej wersji kombi.
Tam bez dodatkowych usprawnień było bardzo podobnie.
Wystarczył materac i zasłonki w oknach ...
norris_85, Jest full opcja:) W skrzyni jest po lewej stronie wysuwana kuchenka na gornej polce. Na dolnej mam sporo miejsca na przyprawy, narzedzie itp. Po prawej stronie zbiornik na czysta wode 20litorw. Za zbiornikiem jest butla gazowa 2 litry. w srodkowej przegrodzie mam plastikowy pojemnik na rozne rzeczy. Naczynia, jedzenie itp. Skrzynia jest podstawa dla stelaza. Stelaz opiera sie z jednej strony na skrzyni, z drugiej na zlozonych siedzeniach. Na srodku mam dwie podpory. Na stelaz klade sklejke 6mm. Na sklejke 4 poduszki i mam wygodne duze lozko. Mam 178cm i jest mi wygodnie. Na szyby z mat przeciwslonecznych powycinane zaslony tylko odstaja. Musze cos wymyslec jeszcze w tej kwesti. Dodatkowo zakupie pompke na 12v i bedzie prysznic i zlew:) Dla lubiacych podrozowac i nie wymagajacych wielkich luksusow idealna sprawa. Koszty wczasow obnizaja sie znacznie:)
- miodzik
- Zafiromaniak
- Imię: Marcin
- Auto: Zafira
- Model: A
- Oznaczenie silnika: Y20DTH
Tomek kamerek jest pierwszoligowy
Szkoda tylko, że wyoplowałeś część zdjęcia, ale przynajmniej widać, że zielona piżamka jest całkiem ładna
Szkoda tylko, że wyoplowałeś część zdjęcia, ale przynajmniej widać, że zielona piżamka jest całkiem ładna