[B] Tygrysek3005 - Zafira B 2007r 1.9 cdti 120km
-
Tygrysek3005
-
Tygrysek3005
Zgodnie z obietnicą wrzucam kilka fotek. Wczoraj po południu i dzisiaj prawie cały dzień szorowania i pucowania Zośki. Na zewnątrz mycie, odsmolenie, glinkowanie, potem cleaner Polishangel Esclate Lotion i to 2 warstwy Zymol Titanium i coś tam się w lakierze odbija. Na plastiki zewnętrzne i nadkola poszedł Chemical Guys Bare Bones a na opony Meguiars Hot Shine Tire Gel, felgi przesmarowane Poorboy's Wheel Sealant. Szyby umyte Clenem, środek poodkurzany, na plastiki położony Swissvax Plastic Protection a skóry przetarte Zymöl Leather Cleaner i nasmarowane Zymöl Leather Conditioner. W poniedziałek jeszcze ogarnąć Astrę i we wtorek można jechać na urlop.
Wczorajsze smarowanie, coś tam się odbija i jakiś połysk jest.

Zośka już gotowa a Astra czeka na swoją kolej.

Jak skończyłem to niestety słoneczka już było niewiele i zdjęcia nie oddają efektu.

Wczorajsze smarowanie, coś tam się odbija i jakiś połysk jest.

Zośka już gotowa a Astra czeka na swoją kolej.

Jak skończyłem to niestety słoneczka już było niewiele i zdjęcia nie oddają efektu.

Ostatnio zmieniony 25 lip 2015, 20:45 przez Tygrysek3005, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Tygrysek3005
Zośka w sobotę w nocy wróciła z urlopu, łącznie przejechała 2 400 km, dzielnie znosząc trudy podróży. Poniżej kilka fotek Zafirki na wczasach, niestety podczas dojazdu prawie całą drogę padał deszcz, nie myłem auta na miejscu dlatego Zocha troche brudna.
Tutaj Zafikra na dość klimatycznej opuszczonej stacji paliw gdzieś pomiędzy Poreć a Rovinji.

Tutaj nad Limski Zaljev w drodze do Rovinji.

Tutaj na parkingu koło hotelu przy palemkach tuż przed odjazdem.

Tutaj Zafikra na dość klimatycznej opuszczonej stacji paliw gdzieś pomiędzy Poreć a Rovinji.

Tutaj nad Limski Zaljev w drodze do Rovinji.

Tutaj na parkingu koło hotelu przy palemkach tuż przed odjazdem.

Ostatnio zmieniony 10 sie 2015, 14:31 przez Tygrysek3005, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Tygrysek3005
-
DzidekGb
-
Tygrysek3005