Wgranie Języka Polskiego
Moderator: Sebu$
Z ciekawości spytam ile krzyknęli za tę usługę? Co do spalania, czy na flamandzkim też pokazywało takie spalanie? Jeżeli nie to zareklamuj usługę w serwisie, że coś zrobili nie tak. Dla sprawdzenia możesz zalać do pełna, przejechać 100km czy 50 i zalać znowu na tej samej stacji i dystrybutorze (wiarygodniejsze)smerw4 pisze:ja dzisiaj byłem w Oplu chciałem żeby zmienili mi język z Flamandzkiego na Polski ale nie ma Polskiego u mnie więc zmienili na Angielski zrobiłem nim 20km po trasie i pokazuje mi średnie spalanie 18l/km czy to normalne miał ktoś taki problem ? czy to się unormuje?
- Aliass
- Zafiromaniak
- Model:
- Kontakt:
W siemianowicach 200m ode mnie facet skasowal mnie 30zł. Troche mu pomogłem bo mowil ze sie nie da a ja na to ze w internecie pise zeby ustawic francuski. jak ustawil polski to pisalo po francusku i cene tez mu narzucilem (30zł) bo taka podał mi kuzyn mówiac ze w czestochowie tyle kosztuje.... wazne ze nie musze tłumaczyc kazdego slowa.... co do wskazywania to chyba ok ale srednia predkosc 32km/h
Z tego co słyszałem to trzeba wgrać język turecki żeby komputer pokazywał polskie teksty ja mam niemieckie i jakoś żyję smerw4, a kiedy tobie tyle pokazuje litrów ?? Ja zauważyłem na mojej trasie DOM - PRACA - DOM...... mam ok 200 km tygodniowo i śmigam jakieś 10 km z prędkościa 70 km/h i pozostałe 10km w jedną stronę z średnią 50km/h to przy temp. 0-10 stopni pali mi 5,8 a po wyżej 10 stopni jakieś 5,4 L / 100km
- ryba1
- Zafiromaniak
- Imię: Krzysiek
- Auto: Zafira B 381KM/507NM
- Model: OPC
- Oznaczenie silnika: Z20LEH
to coś źle słyszałeś bo j.turecki już jest i po 2002r.zmienia się na turecki żeby docelowo był polski.tyle w temacieOrgan18 pisze:Z tego co słyszałem to trzeba wgrać język turecki żeby komputer pokazywał polskie teksty
-
- Świeżak
- Imię: Andrzej
- Auto: Opel Zafira A 1.8
- Model: ZA
- Oznaczenie silnika: Z18XE
- Zafiromaniak
- Imię: Mateusz
- Auto: Mazda 5 2.0 Diesel 143KM/360nm
- Model: MZRCD
- Oznaczenie silnika: CITD
2001rok też mają j. Tureckiryba1 pisze:to coś źle słyszałeś bo j.turecki już jest i po 2002r.zmienia się na turecki żeby docelowo był polski.tyle w temacieOrgan18 pisze:Z tego co słyszałem to trzeba wgrać język turecki żeby komputer pokazywał polskie teksty
- ryba1
- Zafiromaniak
- Imię: Krzysiek
- Auto: Zafira B 381KM/507NM
- Model: OPC
- Oznaczenie silnika: Z20LEH
tego nie wiem.wiem że na pewno po 2002 jest wspomniany językMat86radom pisze:2001rok też mają j. Turecki
tu też się pojawia czy rocznikowo czy modelowo???