Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Harry pisze:W sobote 25.07.2015 mechanik zalozyl w mojej Zafirze nowy kompresor klimatyzacji - z gwiezdnych wojen. Lukasa.
Pozdrawiam Wszystkich Bardzo Serdecznie
i niech zimno będzie z Tobą ...
Nie jestem gruby i nie mam nadwagi. Wyniki są poprawne ! Ale kurde wyszło mi, że mam znaczny niedobór wzrostu
i już wiem, że nie jestem stary - jestem po prostu RETRO ....
Siemanko! W sobote bylem Zosia w Paryzu. Start z Freiburga w Niemczech. Meta po 1500km w Niemieckim Rheinfelden. Parkingi w Paryzu platne od godziny 9:00 w dni powszednie i soboty. W niedziele bezplatne. Autostrada 580km platna 39€ i niewarta tej ceny (pyta na lacie) powrot drogami krajowymi. Uwaga! Wiekszosc restauracji pozamykana. Stacje paliw tylko w wiekszych miastach na autostradach. Karte do parkowania w Paryzu do kupienia w Tabacco. Najlepiej parkowac w parkingach podziemnych bo na ulicy parkuja zderzak w zderzak, moja Zafira ma stylu hak. Pozdrawiam Wszystkich Bardzo Serdecznie! PS Klimatyzacja dziala bezzarzutu. Trzeszczy prawy przegub po przejechaniu serpentyn w Wogezach.
Po zrobieniu w 3 dni 3000km Zafira ma sie dobrze gorzej ze mna. Przegub jest w stanie b.d. to tarla oslona wydechu?!!! Nie ma tez zadnego wycieku na polosi to tylko wysadzilo czujnik oleju. Musze sie umowic na 48h PitStop bo czujnik jest montowany od srodka miski olejowej. Na razie jest zaklejony klejem cementowym. No i odrazu zmienie oleje. To juz tylko za 4000km.
Nie jestem gruby i nie mam nadwagi. Wyniki są poprawne ! Ale kurde wyszło mi, że mam znaczny niedobór wzrostu
i już wiem, że nie jestem stary - jestem po prostu RETRO ....