Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
damian9009 pisze:orientuje się ktoś gdzie w okolicach Katowic można nabyć dobrej jakości dywaniki welurowe do ZA?
Knurów.
Firma szyje dywaniki pod dany model. Sprawdzone. Jest OK
Nie jestem gruby i nie mam nadwagi. Wyniki są poprawne ! Ale kurde wyszło mi, że mam znaczny niedobór wzrostu
i już wiem, że nie jestem stary - jestem po prostu RETRO ....
car-tom z Częstochowy - Dosyć duży wybór materiałów od tańszych po droższe. Osobiście wydaje mi się że super wygląda obszycie - o wiele lepiej niż tym sznurkiem co wygląda jak dywanik do kibla
Ostatnio zmieniony 03 paź 2015, 01:45 przez Seweryn82, łącznie zmieniany 2 razy.
Ostatnio zmieniony 03 paź 2015, 15:00 przez wojtowca, łącznie zmieniany 2 razy.
"Jeśli raz posmakowałeś latania, będziesz już zawsze chodził
z oczami utkwionymi w niebo.
Bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić."
Leonardo da Vinci
Za tą cenę super ekstra turbo, Wojtku jeżeli możesz tu to pochwal się ile kosztowała opcja z logiem (jeżeli nie to PW proszę). Pytanko jeszcze jedno czy można takie same z otworami na oryginalne kołki w tapicerce zamówić, bo takowe posiadam o dziwo (mam nadzieję, że to oryginały przynajmniej)
Koszt taki jak w aukcji + 10zł za logo. Otworów na kołki nie ma w dywanikach ale do kompletu dywaników gość dodaje za free kołki więc dziurki możesz zrobić samemu.
"Jeśli raz posmakowałeś latania, będziesz już zawsze chodził
z oczami utkwionymi w niebo.
Bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić."
Leonardo da Vinci
Polecamy oczywiście dywaniki......................gumowe.. . Kolego , kup to co Tobie odpowiada i co jest dedykowane dla Zafiry i to tyle.. Każdy gumowy dywanik w obecnej chwili jest lepszy niż z innego materiału.
Ja od dwóch lat mam chyba te ostatnie przynajmniej w podobnej cenie.Oczywiście nic złego powiedzieć nie mogę dywanik jak dywanik Spełnia swoją rolę i tyle
ja zamawiam 7 os z racji tego ze z tyłu równiez woże pasażerów.. pozatym jak dokupi sie te 2 ostatnie dywaniki innej firmy ostatnie to cena wyjdzie podobna co orginały
Mysle o tych... odbior osobisty bo to niedaleko.. 109zł
Aliass pisze:ja zamawiam 7 os z racji tego ze z tyłu równiez woże pasażerów.. pozatym jak dokupi sie te 2 ostatnie dywaniki innej firmy ostatnie to cena wyjdzie podobna co orginały
Mysle o tych... odbior osobisty bo to niedaleko.. 109zł
Sam jestem ciekaw czy ktoś ma Petexy w swojej Zosi. Chodzi mi dokładnie o stopery, bo u mnie są fabrycznie (chyba) montowane z przodu (o dziwo, nie spodziewałem się, że w Zosi coś takiego albo poprzedni właściciel montował ). Myślę też, aby się skusić albo przynajmniej podjechać do Rybnika (ten sprzedawca ma wiele punktów) i może będą na miejscu i pozwoli zobaczyć/przymierzyć. Jeżeli ktoś je ma, niech się wypowie