[B]Problemy związane z przepustnicą
No dzięki Lorry ,będę uderzać na pw do kolegi jabolkg.....tymczasem w poniedziałek, spróbuję podjechać, tak jak Marki mówi do tego mojego mechanika ,niechby zobaczył co jest grane......niech znów przeczyści albo stwierdzi ,że wymieniać trzeba, to się wymieni...Pozdrawiam!!!
--scalone--
A silnik na pewno jest 120km 8v!
//edytujemy posty!
--scalone--
A silnik na pewno jest 120km 8v!
//edytujemy posty!
Ostatnio zmieniony 01 gru 2009, 00:39 przez gosia, łącznie zmieniany 1 raz.
Odgrzeję jeszcze temat.Informacyjnie tylko,bo są już częściowe zaślepki do EGR-a także dla wersji 120KM.
Aukcja http://www.allegro.pl/item838123150_zas ... sciow.html .Kupiłem w tej firmie także do siebie i mogę śmiało polecić.
Aukcja http://www.allegro.pl/item838123150_zas ... sciow.html .Kupiłem w tej firmie także do siebie i mogę śmiało polecić.
Dzień dobry i witam was wszystkich!
Jestem nowy na forum i niedługim posiadaczem opla zafiry . Mam dwa problemy:
1 - to zostal zalany modul rec przez bylego wlasciciela i jest caly zasniedzialy, nie wszystko jest z nim ok . Zna ktos firme co takie cos naprawia lub sprzedaje w serwisie chca 2000 zl bez montazu
2 - problem to czeka mnie wymiana korpusy przepustnicy, ponoc serwis stwierdza ze jest
juz zuzyta a przejechane jest 96 tys km, jest to motor 1,9 CDTI 120 km
Dzieki z góry pozdrawiam
Jestem nowy na forum i niedługim posiadaczem opla zafiry . Mam dwa problemy:
1 - to zostal zalany modul rec przez bylego wlasciciela i jest caly zasniedzialy, nie wszystko jest z nim ok . Zna ktos firme co takie cos naprawia lub sprzedaje w serwisie chca 2000 zl bez montazu
2 - problem to czeka mnie wymiana korpusy przepustnicy, ponoc serwis stwierdza ze jest
juz zuzyta a przejechane jest 96 tys km, jest to motor 1,9 CDTI 120 km
Dzieki z góry pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 25 lis 2011, 17:21 przez jacek171177, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Zafiromaniak
- Imię: Grisza
- Auto: Direct, OPC i BiałaStrzała
- Model: ZBZAAF
- Oznaczenie silnika: Z22yh20LET
Czy te 96 tyś jest prawdziwe Korpus można czyścić, nawet w ASO to robią , przynajmniej w mojej benzynie to było kiedyś robione w ASO Marimex
Ostatnio zmieniony 25 lis 2011, 17:21 przez Lorry, łącznie zmieniany 1 raz.