Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
waldips pisze:Witam.Mam problem z elektryką.Nie świecą mi światła przeciwmgielne,kontrolka na tablicy również nie świeci(żarówka i bezpiecznik dobre).....dodatkowo,świeci się cały czas kontrolka ogrzewania tylnej szyby ,.....Nie wiem co może to być skoro żarówki i bezpieczniki są dobre?Proszę mi pomóc,coś doradzić.Pozdrawiam.
witam. Moglby mi ktoś powiedziec ,który przekaznik w komorze silnika to przekaznik klaksonu? (jesli taki jest) . opis bezpieczników mam ale opisu przekaznikow nie moge znalez:/
Witam mam pytanie o dużą skrzynkę bezpieczników w bagażniku zb a dokładnie o pozycje nr. 5 7.5 A poduszki powietrzne ja osobiście nie mam tam bezpiecznika ale przeglądając forum czy wpisując w wyszukiwarkę zauważyłem ze jedni mają a drudzy nie proszę o opinie
Lekarz38 pisze:Witam mam pytanie o dużą skrzynkę bezpieczników w bagażniku zb a dokładnie o pozycje nr. 5 7.5 A poduszki powietrzne ja osobiście nie mam tam bezpiecznika ale przeglądając forum czy wpisując w wyszukiwarkę zauważyłem ze jedni mają a drudzy nie proszę o opinie
Z tym bezpiecznikiem to ciężka sprawa, wg schematu to FR37 (tylna skrzynka) ale ja Np tam nie mam bezpiecznika wiec podejrzewam że pod modułem wszystko siedzi (w załączam schemat)
Ostatnio zmieniony 29 wrz 2015, 12:17 przez Skasowany użytkownik 17961, łącznie zmieniany 1 raz.
REC wystawia napięcie 12V na wszystkie lampki wnętrza.Teoretycznie sprawdź FR37.
Diagnostyka komputerowa.Odzyskiwanie kodu security (Opel carpass). Rozszerzanie funkcji komputera pokładowego - wszystkie modele Opla.Dokładanie tempomatu i inne mody.Wymiana modułu CIM.
gdzie szukac bezpiecznika od gniazda zapalniczki. w mojej zafirze jest dziwna sprawa bo w miejscu gdzie powinnym być bezpieczniki jest akie coś jak na zdjęciu. dosłownie 6 bezpieczników i to tyle.
Nie masz dużej tylnej skrzynki bezpiecznikowej REC więc szukaj z przodu pod maską
FE36.
Diagnostyka komputerowa.Odzyskiwanie kodu security (Opel carpass). Rozszerzanie funkcji komputera pokładowego - wszystkie modele Opla.Dokładanie tempomatu i inne mody.Wymiana modułu CIM.