Napisałem w temacie technicznym odnośnie termostatu, aby było dla potomnychadask04 pisze:Jeśli chodzi o sprawdzenie nagrzewania to będę wdzięczny )
Powodzenia
Też mnie to ciekawi, ale tak jak kolega norris pisał że zanim zeskrobię szyby to już na gazie będziegRZENIU pisze:Jak dla mnie bomba , ciekawe po jakim czasie w zimie będzie się przełączać na gaz
Wiesz wole pod maskę często nie zaglądać ale czy węże nie są za grube żeby wsadzić od spodu ? Bo trochę ich tam jest.gRZENIU pisze:Tylko jedna sprawa mnie nurtuje , dlaczego węże od chłodzenia idą górą , estetyczniej by wyglądały jak były by od spodu reduktora??? Ale to kwestia gustu ...
gRZENIU pisze:Tylko jedna sprawa mnie nurtuje , dlaczego węże od chłodzenia idą górą , estetyczniej by wyglądały jak były by od spodu reduktora??? Ale to kwestia gustu ...
A jak tak to oki ... Myślałem ,że troszkę wyobrażni zabrakło instalatorowi ... Ale serwis będzie chociaż przyjemny ... jak zakładalem w Vectrze gaz to instalator za słabo opaski zacisnoł i myślałem już ,że uszczelka pod głowicą padła bo płynu ubywało i nie widać było plamy pod autem bo osłona była.adask04 pisze:Wiesz wole pod maskę często nie zaglądać ale czy węże nie są za grube żeby wsadzić od spodu ? Bo trochę ich tam jest.
Pytałem o większą, to powiedział że owszem da się, ale będzie wystawała poniżej poziomu samochodu, więc trzebaby uważać na krawężniki, wolałem nie ryzykowaćkamil12luty pisze:
Czyli w dalszym ciagu wkładają takie same zestawy jak 4lata temu. Tylko mi się udało wywalczyć większą butle, mi gazu wchodzi równe 50L