Czyli masz kolego to samo co jarobinofsherwood pisze:wskazówka wstaje na 80-85 po pzrejechaniu około 15-20km, do 10km to leży na zerze i się nie rusza.
Dziś jechałem od dziewczyny i sobie zaobserwowałem na trasie prostej Kłobuck - Częstochowa wskazówka zaczęła się podnosić jak już prawie wjeżdżałem do Częstochowy... Od wjazdu do miasta do mnie jest z może 2,5 - 3 km i pod domem miałem 80*C
Następnie pojechałem odwieźć Jej brata do Gliwic to wskazówka albo leżała na 80*C albo poniżej troche.
Jak wróciliśmy pod Jej dom wskoczyło mi idealnie 600.00 km od tankowania więc pomyślałem a zobacze sobie jak będę wracał bo mam idealną sytuację
Ruszyłem i dokładnie po 11 km wskazówka zaczęła się podnosić, przez 11 km jazdy leżała na dnie, pod domem miałem 17,5 km przejechane i było 80*C troche manewrowania parkingowego, szukanie miejsca bo znaleźć je u mnie po 17:00 to cud ;p i po kolejnych 600m wskazówka na 88*C... no to chyba nie jest tak jak być powinno.
Czyli do wymiany ...kacza1982 pisze:Adamie, pisałem już w Twoim temacie - przejedź z 10km i wtedy już powinno być 90 stopni, jeżeli tak nie będzie to termostat do wymiany.