[A] + [B] Zmiana języka w kompie na polski
Moderator: Mariusz
- robinofsherwood
- Przeglądacz
- Imię: Daniel
- Auto: Zafira C 1,4 COSMO / INNOVATION
- Model: ZC
- Oznaczenie silnika: A14NET
Witam,
poszukuje kogoś kto w wawie lub okolicach mógłby mi pomóc zmienić język. Znalazłby się ktoś chętny?
zafira A, 2003
poszukuje kogoś kto w wawie lub okolicach mógłby mi pomóc zmienić język. Znalazłby się ktoś chętny?
zafira A, 2003
http://tiny.pl/gxc7n
takie tam
takie tam
- Bodek
- Zafiromaniak
- Imię: Bodek
- Auto: Zafira_B_Cosmo
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z19DT
Zmieniasz w ZB - bez względu na jaki rynek było produkowanevolf_2006 pisze:W niedziele będę znowu w Krakowie jak ktoś chętny na zmianę języka to pisać na pw tak jak ostanio.
Czy tylko w ZA
"NADZIEJE LUDZI MĄDRYCH SĄ PEWNIEJSZE NIŻ BOGACTWO NIEUKÓW" - DEMOKRYT
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bogusław Kuduk, ps. Bodek + 30.11.2020. R.I.P.
- Bodek
- Zafiromaniak
Chciałem tylko uściślić temat ZB - zgadzam się jest lipavolf_2006 pisze:W ZA bezproblemowo da się zrobić a w ZB na 90% lipa.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
volf_2006 pisze:W ZA bezproblemowo da się zrobić a w ZB na 90% lipa.
widziałem, że pomogłeś kilku osobom przy zmianie języka na polski. Prosze rónież o pomoc. Posiadam zafirę A 1.8 16v 125KM z 2003 roku, wyświetlacz BID i radio CCRT700. Możesz udzielić mi mi wskazówek jak zmienić język na polski samodzielnie?
- Bodek
- Zafiromaniak
A ja nie - zależy na jaki rynek szło autojarecki69 pisze:Panowie ja mam ZB z 2007r i sam zmieniłem język na polski , w menu komputera pokładowego. Jestem zdziwiony ,że jest z tym u Was taki problem
A czy komuś się udało wgrać polskie menu do ncdr 1100 jeśli nie ma go na liście tech 2 po podłączeniu czy jest jakaś możliwość "dogrania" a nie tylko zaznaczenia ptaszkiem przez techa itp jeśli tak to gdzie i przybliżona cena dodam że mam wyświetlacz gid
Ostatnio zmieniony 19 gru 2015, 21:56 przez maciej123, łącznie zmieniany 1 raz.