Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Wojti pisze:Ciekawe po ilu dniach przychodzi od straży wiejskiej?
z doświadczenia wiem że znacznie szybciej ... konno wiozą ...
Nie jestem gruby i nie mam nadwagi. Wyniki są poprawne ! Ale kurde wyszło mi, że mam znaczny niedobór wzrostu
i już wiem, że nie jestem stary - jestem po prostu RETRO ....
bo to wynik umów między firmami które dostarczają im sprzęt i one zajmują się ewidencją mandatową. Im zależy żeby jak najszybciej wysłać kwit, A, B, C lub D i zgarnąć kasę.
Inspekcja i cała reszta "urzędniczej machiny państwa" tam się nie spieszą, koszty i tak idą na skarb państwa zatem czy się wyśle w terminie i pacjent wpłaci czy nie i będzie trzeba się wykosztować na sądy - kogo to obchodzi... Urzędnik jest po to żeby był i żeby miał zajęcie. U straSZników dzielą się zyskami zatem u nich liczy się czas i wynik finansowy żeby się lokalny wójt czy burmistrz mógł pochwalić jakie to wpływy extra do budżetu gminy załatwił i jaki to on obrotny i operatywny (czyt. ani myśleć głosować na innego w kolejnych wyborach)
Ostatnio zmieniony 24 wrz 2015, 08:56 przez Piasek, łącznie zmieniany 1 raz.
Kolejna trasa zrobiona z Bydgoszczy do Darłówka i kolejne 500 km emeryckiej jazdy ale momentami trochę szybciej spalanie całkiem małe
na jednym zbiorniku nigdy nie przejechałem 400 km a co dopiero 500 !!
Razem zrobione już ponad 1300 km .Czeka mnie wymiana oleju ale czy już ?
Życie jest Piękne a z Zafirką jeszcze piękniejsze he he
Olej jest gęsty i ciągnie za sobą opiłki ... korek z magnezem to podstawa przy takich silnikach , a już nie wspomnę po takich naprawach ... Więc ja wolał bym spać spokojnie niż się bać się ,że gdzieś się coś dostanie