[A]- Gutek - Zafira A 2.0 DTI 2003r Elegance
Witam długo nic nie pisałem bo i nie było powodu aż do Niemiłej niespodzianki mianowicie prawe kółko zaczęło patrzeć lekko w prawo lewe na wprost. Zaniepokojony tematem postanowiłem podjechać na geometrie. Okazało się że z moich sanek została w większej części po prostu nazwa . Sanki zakupiłem dopiero dzisiaj tak więc od jutra zaczynam zabawę, przy okazji chciałbym się was zapytać który czujnik jest od czego - cieknie mi z jednego
Poniżej fotki sanek i czujników :
Poniżej fotki sanek i czujników :
- Sebu$
- -#Administrator
- Imię: Sebastian
- Auto: Yaponiec
- Model: Inne
- Oznaczenie silnika: Pb1.5
Sprawdzenie miałeś za free ?guteksk pisze:sprawdzane w M&M CARS Katowice Muchowiec.
Byłem u nich dwa razy. Pierwszy i ostatni.
Spisali VIN i zaliczyli nowy pojazd. Za free była również usługa.
- wamka18
- Zafiromaniak
- Imię: Piotr
- Auto: Zafira 2.0T ST2 Astra G Bertone 1.8 16v
- Model: ZA
- Oznaczenie silnika: Z20LET
- Kontakt:
Pod parę zafir zaglądałem ale tak wyeksploatowanych sanek nie widziałem. One prawie nie rdzewieją, a te jakieś dziwne bo niebieskie z reguły są czarne(ktoś już grzebał). Wymiana nie jest trudna bodajże 18 śrub do których jest w miarę dojście. Problem lubią robić te dwie główne z przodu bo jak mocowania nakrętka obgniją to się będą obracać. Obejrzyj gumy na mocowaniach sanek w tych nowych oraz warto przy okazji wymienić gumki na drążku stabilizatora. Parę złotych ale spokój na trochę.
- rafant4011
- Zafiromaniak
- Imię: Rafał
- Auto: Zafira B
- Model: Cosmo
- Oznaczenie silnika: Z19DT