Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
A ja napiszę że 18 jest stateczna do Zafiry B bo to duże auto i nie przesadzajmy że w Polsce nie da się na nich jechać z powodu złego stanu dróg. Na komforcie też nie ucierpi bo wystarczy że dasz oponę XXX/45/18 i jest OK
Zazwyczaj takie opinie szerzą tacy co nie wyszli nigdy poza 15 czy 16 cali
DzidekGb pisze:A ja napiszę że 18 jest stateczna do Zafiry B bo to duże auto i nie przesadzajmy że w Polsce nie da się na nich jechać z powodu złego stanu dróg. Na komforcie też nie ucierpi bo wystarczy że dasz oponę XXX/45/18 i jest OK
Zazwyczaj takie opinie szerzą tacy co nie wyszli nigdy poza 15 czy 16 cali
Święte słowa, ja w ZB jeździłem na 18" - 225/45/18 wszystko super teraz w ZC 19" 235/40/19 i wszystko w jak najlepszym porządku.
Bezawaryjności tradycyjnie... chociaż po obecności DPF`a wróże że powrócisz tu wraz z pierwszymi chłodami z serią czarnych jak smoła pytań: dlaczego nie jedzie i dlaczego aż tyle kosztuje
Piasek pisze:Bezawaryjności tradycyjnie... chociaż po obecności DPF`a wróże że powrócisz tu wraz z pierwszymi chłodami z serią czarnych jak smoła pytań: dlaczego nie jedzie i dlaczego aż tyle kosztuje
Dlaczego tak kolega myśli że DPF jest tak kiepsko? :>
Ja myślę że jak będę dbał o to żeby się dopalał dobrze i czyścił co potrzeba to silniczek będzie pracował dobrze.
Jak nie to wytniemy, przeprogramujemy biorą za takie cudo u mnie około 700zł. i się będzie dalej