Opel Zafira 1.8 Benzyna + LPG 140KM Ciechanów
Moderator: Tunio999
Opel Zafira 1.8 Benzyna + LPG 140KM Ciechanów
Witam, wszystkich forumowiczów i proszę o wsparcie w tym trudnym dla mnie okresie jakim jest poszukiwanie nowej (starej) Zosi
Od jakiegoś czasu mam zamiar wymienić Zofię A na Zofię B, najlepiej w benzynie coby dała się zagazować I trafiłem na takie oto ogłoszonko: http://olx.pl/oferta/opel-zafira-1-8-be ... 769696dc51
Bardzo proszę o opinie i wszelkie sugestie nt tego auta, a może nawet bardziej na fakt zamontowania instalacji gazowej w DE i to jak jest napisane w ogłoszeniu orginalną inst. gazową, czyżby gaz był "tam" równie popularny jak w PL.....
Od jakiegoś czasu mam zamiar wymienić Zofię A na Zofię B, najlepiej w benzynie coby dała się zagazować I trafiłem na takie oto ogłoszonko: http://olx.pl/oferta/opel-zafira-1-8-be ... 769696dc51
Bardzo proszę o opinie i wszelkie sugestie nt tego auta, a może nawet bardziej na fakt zamontowania instalacji gazowej w DE i to jak jest napisane w ogłoszeniu orginalną inst. gazową, czyżby gaz był "tam" równie popularny jak w PL.....
Ostatnio zmieniony 30 wrz 2015, 08:49 przez ppackowski, łącznie zmieniany 1 raz.
- Bodek
- Zafiromaniak
- Imię: Bodek
- Auto: Zafira_B_Cosmo
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z19DT
Podstawowa wersja ENJOY z plastikową kierownicą i manualną klimą, nie ma wodotrysków, lakier ciemny, więc za wiele na fotkach nie widać, wnętrze przyniszczone, ale przy tym przebiegu fotel może być wysiedziany, a kierownica przytarta, no chyba, że mu ktoś odjął jeszcze parę kilometrów
Załatw VIN sprawdzimy wyposażenie - 8 poduszek nie ma, max. 6 , sensor deszczu - nie koniecznie, w opisie jest też klimatronik, którego nie ma , tempomat - jest.
Załatw VIN sprawdzimy wyposażenie - 8 poduszek nie ma, max. 6 , sensor deszczu - nie koniecznie, w opisie jest też klimatronik, którego nie ma , tempomat - jest.
"NADZIEJE LUDZI MĄDRYCH SĄ PEWNIEJSZE NIŻ BOGACTWO NIEUKÓW" - DEMOKRYT
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bogusław Kuduk, ps. Bodek + 30.11.2020. R.I.P.
- rafant4011
- Zafiromaniak
- Imię: Rafał
- Auto: Zafira B
- Model: Cosmo
- rafant4011
- Zafiromaniak
- Imię: Rafał
- Auto: Zafira B
- Model: Cosmo
- tOmki
- Zafiromaniak
- Imię: Tomasz
- Auto: Zafira
- Model: ZC
- Oznaczenie silnika: B14NET
Tyle pieniędzy za taki przebieg.
Może coś od Andrzeja ?
Gaz założysz sam.
Może coś od Andrzeja ?
Gaz założysz sam.
Ostatnio zmieniony 30 wrz 2015, 12:45 przez tOmki, łącznie zmieniany 1 raz.
ZB
ZC
ZC
Bardzo możliwe że tak będzie i Andrzeja się odwiedzi Prawda jest taka, że zainteresowało mnie to ogłoszenie ponieważ :
+ to beznzynka
+ ma LPG (ale jak tomki zauważył spoko mogę go założyć sam) co z drugiej strony mnie trochę nie pokoi
+ i co najważniejsze ma 237 kkm na liczniku, a nie jak wszystkie inne igły 179, 169, 189.....
tak więc wolałbym prawdziwe 237 000 niż kręcone 189 000.
W wolnej chwili postaram się jeszcze z ciekawości o VIN.
Z Andrzejem dzieli mnie 400 km, więc na wyjazd od tak sobie z ciekawości raczej nie ma szans, a dodatkowo jestem na początku swego poszukiwania nowej "starej" Zośki. Bardzo dziękuję za wszelkie sugestie i podpowiedzi ponieważ skutecznie "otwierają" niby już otwarte oczy...
+ to beznzynka
+ ma LPG (ale jak tomki zauważył spoko mogę go założyć sam) co z drugiej strony mnie trochę nie pokoi
+ i co najważniejsze ma 237 kkm na liczniku, a nie jak wszystkie inne igły 179, 169, 189.....
tak więc wolałbym prawdziwe 237 000 niż kręcone 189 000.
W wolnej chwili postaram się jeszcze z ciekawości o VIN.
Z Andrzejem dzieli mnie 400 km, więc na wyjazd od tak sobie z ciekawości raczej nie ma szans, a dodatkowo jestem na początku swego poszukiwania nowej "starej" Zośki. Bardzo dziękuję za wszelkie sugestie i podpowiedzi ponieważ skutecznie "otwierają" niby już otwarte oczy...