Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Od lutego przejechane już 15 000 kilometrów, więc trzeba było wymienić olej i filtr. Dodatkowo rano już przymrozki to zalałem zimowy płyn do spryskiwaczy. I coś dla wtrysków
Ostatnio zmieniony 18 paź 2015, 19:38 przez Tygrysek3005, łącznie zmieniany 2 razy.
Bodek pisze:Po czyszczeniu wtrysków zalewasz drugim do smarowania - podobno ten bardzo wysusza.
Ten do smarowania ponoć trzeba lać jak się używa tego 2666 bezpośrednio w układzie poprzez odpięcie przewodów przed filtrem paliwa i przepuszczeniem preparatu przez układ. Przy zalaniu do baku to tylko profilaktyka, więc nie myślałem nad zalewaniem czegoś do smarowania.
Zdjęcia robione oczywiście telefonem ale trochę się zgapilem i niestety zrobione w najniższej rozdzielczości telefonu bo ostatnim update samsunga telefon sobie tak ustawił aparat i zamiast robić 13 mega robiłem 2,4 mega ale najważniejsze, że się podobają