[A] - leeoon - 2,0T OPC, 192 KM, 2002

Moderatorzy: Tunio999, Tazz

Wiadomość
Autor
tomkey

#16 Post autor: tomkey »

Nooo Krzychu wreszcie mogę ją zobaczyć z " bliska " ;) a masz ją już rok z kawałkiem . Fajne felgi ! Musze się w końcu wybrać do Ciebie i ją własnoręcznie pogłaskać :mrgreen:
T.

Ada$

#17 Post autor: Ada$ »

Piękna Zafira!

Tofik 2000

#18 Post autor: Tofik 2000 »

dzięki za opoinie ale z twoim silnikiem nie ma co zaczynać niestety jak szukałem nie było OPC a pozatym żona nie pozwalała kupic takiego silnika bo palio 1.2 rozwijałem predkości 180 a co dopiero jak bym miał 200kucu

miliona kilometrów życia :)

Awatar użytkownika
BajBus
Zafiromaniak
Model:
Kontakt:

#20 Post autor: BajBus »

dobrze że niema ofiar w ludziach...

:( coś zrobił?
czy Tobie zrobili?
I miejsce naj-tuning Grotniki 2010
III miejsce najładniejsza ZA Grotniki 2010
I miejsce naj-tuning Rzeczka 2011 (n)
I miejsce najładniejsza ZA Rzeczka 2011 (n)

leeoon

#21 Post autor: leeoon »

Pewna 25letnia kobietka omijała pieszego i poszła mi na czołowe... Jechałem z żoną i dzieciakami.Cud że nikomu nic się nie stało...

dejna

#22 Post autor: dejna »

Szkoda, jednak najważniejsze, że wszyscy cali i zdrowi... moja poprzednia zafira skończyła się jak ktoś kogoś omijał... szkoda... ciekawe czy da sie jeszcze zrobić czy ubezpieczyciel pojdzie na łatwizne i walnie szkode całkowitą...

tomkey

#23 Post autor: tomkey »

:shock: :shock: Dobrze Krzychu , że wam się nic nie stało !!
Może jednak jeszcze da się ją reanimować ?? Czy raczej nie opłacalna impreza ?
T.

Awatar użytkownika
rzadki
Zafiromaniak
Model:

#24 Post autor: rzadki »

o kurde, na same święta. trochę roboty będzie, ale myślę że do całkowitej szkody to jeszcze nie dojdzie.
Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi... naprawdę, aż ciężko czasami ich wyprzedzić. ;)
Obrazek

gosia

#25 Post autor: gosia »

leeoon....no smutno... :( wiadomo....szkoda Zosi....ale może się jeszcze da coś z tym zrobić....czego życzę....... jak i zapewne całe forum...najważniejsze jednak,że wszyscy cali i zdrowi.... ;) ...w każdym razie trzymaj się jakoś... ;)

lisek

#26 Post autor: lisek »

no najwazniejsze ze nic nikomu sie nie stalo a autem nie ma sie co przejmowac zawsze mozna kupic inne bo z tego juz nic nie bedze :/

darkp1

#27 Post autor: darkp1 »

Jak piszą wyżej, najważniejsze ze nikomu nic nie jest. Miejmy nadzieję że dalej będziesz zosią jeździł, niekoniecznie tą ;)

KOPERNIK

#28 Post autor: KOPERNIK »

Witam.Z tego co widzę to jeszcze by z niej coś zrobił ale czy nie będziesz miał urazy że niby po wypadkowe lub sprzedaj i kup coś w stanie używalności ..szkoda ładna była :( . najważniejsze że ty i rodzinka cała auto rzecz nabyta kupisz drugie..pozdrawiam

Awatar użytkownika
kwazaar
Mieszkaniec
Model:

#29 Post autor: kwazaar »

współczuję - ale grunt że rodzinka cała

Ja ostatnio miałem podobną przygodę - nie tak tragiczną w skutkach. Baba wymijała stojący na jej pasie samochód - dobrze że miałem gdzie zjechać. Zawadziliśmy się jednak lusterkami - odpadł i ten element lakierowany lusterka. Baba nawet się nie zatrzymała żeby zapytać czy coś się stało, a numerów nie zdążyłem spisać....
w poszukiwaniu godnego następcy ZB OPC :)
edit: następca znaleziony... zobaczymy czy okaże się godny :)

Awatar użytkownika
timi68
Zafiromaniak
Imię: Andrzej
Auto: Volvo S60 D5 AWD 215/440
Model: II
Oznaczenie silnika: D5-2.4
#30 Post autor: timi68 »

Najważniejsze, że wam się nic nie stało.
Szkoda, że na same święta taki prezent, do zlotu ją naprawisz, przyjedź się pokazać.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Zafira A”