Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Aliass pisze:,gRZENIU, akurat wole jak LPG jest na wierzchu bo lubie miec wszedzie dostep...
Są gusta i guściki ,ale faktycznie serwis jest przyjemny ... A czasami trzeba było pół osprzętu silnika wyjmować aby dostać się do reduktora , ale coś za coś ... Najważniejsze aby nie trzeba było nawet instalacji dotykać ...
Ostatnio zmieniony 08 paź 2015, 20:43 przez Sebu$, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie jestem gruby i nie mam nadwagi. Wyniki są poprawne ! Ale kurde wyszło mi, że mam znaczny niedobór wzrostu
i już wiem, że nie jestem stary - jestem po prostu RETRO ....
Parę lat temu znajomy wjechał delikatnie w tył samochodu który miał podobny napis.
Po prostu skupił się na przeczytaniu napisu i nie dotarło do niego, że to hamowanie.
Gdyby nie napis, to by normalnie wyhamował ...
Nie jestem gruby i nie mam nadwagi. Wyniki są poprawne ! Ale kurde wyszło mi, że mam znaczny niedobór wzrostu
i już wiem, że nie jestem stary - jestem po prostu RETRO ....
Sebu$ pisze:Parę lat temu znajomy wjechał delikatnie w tył samochodu który miał podobny napis.
Po prostu skupił się na przeczytaniu napisu i nie dotarło do niego, że to hamowanie.
Gdyby nie napis, to by normalnie wyhamował ...
Pocieszajace ale realne.. po załozeniu na szybe napis jest czytelny z ok 2 metrów... jakby się składał z wiecej liter napis byłby bardziej rozmazany....