[B]-Zdenek2007-1.7CDTI-125KM-2007 panorama
-
- Zafiromaniak
- Model:
- fredas
- Zafiromaniak
- Imię: Ryszard
- Auto: Opel Zafira B
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z19DT
Hmm czy ja w mojej też mogę zamontować f. sport? , u nas za kiere biorą 200pln . Poduche wymontowales sam i czy sterowanie też demontujemy?
Ostatnio zmieniony 17 paź 2015, 20:55 przez fredas, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Zafiromaniak
- Model:
Ja dałem do obszycia tu . Zdemontowałem wszystko sam, nie było z tym większego problemu i zawiozłem do obszycia bo mam bardzo blisko, niespełna 4 km.
A co do f. sport to dużo zależy od wyposażenia auta, przede wszystkim musi to obsługiwać IPC (zestaw zegarów).
Poszukaj na forum postów na temat wyłączania ESP jest wszystko napisane.
A co do f. sport to dużo zależy od wyposażenia auta, przede wszystkim musi to obsługiwać IPC (zestaw zegarów).
Poszukaj na forum postów na temat wyłączania ESP jest wszystko napisane.
Ostatnio zmieniony 17 paź 2015, 21:08 przez Zdenek2007, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Zafiromaniak
- Model:
Aliass pisze:Pieknie wygladaja te ledy jak swiecą troszke widac ten pasek do okoła ale przypomina to gume (uszczelke) niz markera... przynajmniej na fotkach
Wydaje mi się ze siłowniki maski masz odwrotnie załozone.
Kierownica cudo
Z siłownikami to nie wiem bo są różne zdania, a ledy nie mają żadnej uszczelki, są dopasowane na lekki wcisk a marker był wykorzystany żeby przez szkło leda białe nie przebijało.
-
- Zafiromaniak
- Model:
- norris_85
- Zafiromaniak
- Imię: Łukasz
- Auto: ZA OPC 290KM/428Nm
- Model: ZA
- Oznaczenie silnika: Z20LET
- Kontakt:
w którymś z tematów już Flora opisywał - montaż tłoczyskiem w kierunku elementu podnoszonego, dzięki temu siłownik ma mniejszą wagę do dźwigania. Zauważ, że tak właśnie montowane są siłowniki w maszynach budowlanych, wywrotkach etc
dla przykładu
w takich maszynach siłownik zawsze ma tłoczysko skierowane w kierunku lżejszego elementu, a skoro tak jest w zastosowaniach przemysłowych to chyba ktoś po coś to wymyślił U nas mamy dokładnie to samo tylko w mniejszej skali.
dla przykładu
w takich maszynach siłownik zawsze ma tłoczysko skierowane w kierunku lżejszego elementu, a skoro tak jest w zastosowaniach przemysłowych to chyba ktoś po coś to wymyślił U nas mamy dokładnie to samo tylko w mniejszej skali.
Ostatnio zmieniony 20 paź 2015, 10:05 przez norris_85, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- Zafiromaniak
- Model: