[A] Aliass - Zafira A 1,8 PB/LPG 125KM 2004r
- Aliass
- Zafiromaniak
- Model:
- Kontakt:
troche mnie choroba dopadła i nie wstawilem fotki z montazu dodatkowego oswietlenia w klapie bagaznika....
Do montazu uzylem pasków ledowych i z efektu jestem bardzo zadowolony.... wstępnie mialy byc jakies lampki na żarówki ledowe ale nie znalazłem takich co by mi odpowiadały wielkosciowo...czyli skromne wymiarowo ale z mozliwoscia wstawienia zarówki ledowej poszerzeonej Swoją drogą zastanawia mnie zywotnosc takiego rozwiązania
efekt taki jak na foto :
przy okazji wstawiam pare jesiennych fotek
Do montazu uzylem pasków ledowych i z efektu jestem bardzo zadowolony.... wstępnie mialy byc jakies lampki na żarówki ledowe ale nie znalazłem takich co by mi odpowiadały wielkosciowo...czyli skromne wymiarowo ale z mozliwoscia wstawienia zarówki ledowej poszerzeonej Swoją drogą zastanawia mnie zywotnosc takiego rozwiązania
efekt taki jak na foto :
przy okazji wstawiam pare jesiennych fotek
Ostatnio zmieniony 21 paź 2015, 12:37 przez Aliass, łącznie zmieniany 1 raz.
- SD72
- Zafiromaniak
- Imię: Sylwek
- Auto: Zafira A 1.8 Elegance automatic
- Model: ZA
- Oznaczenie silnika: Z18XE
miodzik pisze:O proszę. Fotki super.
Będzie coś na konkurs
http://www.zafiraklub.pl/viewtopic.php?p=268033#268033
bazyliszek72
- Aliass
- Zafiromaniak
- Model:
- Kontakt:
Miało być tak żeby było jaśniej za 3 rzędem siedzeń... Nie posiadam rolety w bagażniku a jak siedzenia są złożone co cały bagażnik jest oświetlony. Jak wrócę z pracy to zrobię foty.norris_85 pisze:wstaw jeszcze foto jak to świeci po ciemku bo z racji umiejscowienia strumień światła będzie chyba dość kierunkowy