Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
potrzebuje pilnie numer licznika(alpha code) w silniku cdti(skrzynia manual) z funkcją sport która wyłącza esp.
Jeśli posiadacie tą funkcję w swojej zafirze i interfejs op-co..... to prosze o kod(ux,nx,tf.....)
Chciałbym kupić licznik który wyłączy esp i jest wylogowany
rolex24 pisze:potrzebuje pilnie numer licznika(alpha code) w silniku cdti(skrzynia manual) z funkcją sport która wyłącza esp.
Jeśli posiadacie tą funkcję w swojej zafirze i interfejs op-co..... to prosze o kod(ux,nx,tf.....)
Chciałbym kupić licznik który wyłączy esp i jest wylogowany
Sprawdź na liście podanej przez kolegę Jarek21980 ale z doświadczenia wiem że w Zośkach wyprodukowanych od 2008r. ESP nie da się wyłączyć a i w starszych jeśli był zaktualizowany sterownik silnika może być to niemożliwe.
Ja mam Zoskę z 2007r. i nie mam żadnego wyłącznika manualnego od ESP. Nikt nie przewidział ,że kierowca będzie chciał poszaleć na trasie bez udogodnień
lista podana wyżej wskazuje tylko czy działa funkcja sport i nie ma danych o software licznika.
Esp off przydaje się gdy się zakopiesz w błocie lub śniegu
Mam przycisk SPORT i możliwość wyłączenia ESP, a licznik ma kod alfa UL i index 003 03. Mam nadzieję, że pomogłem, a przy okazji byłem zmuszony naładować baterię w laptopie