Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Kochani jak patrzę od wczoraj co się dzieje na forum w tym temacie i na stronie zbiórki wprowadza mnie to w stan niedowierzania i osłupienia, a zarazem aż mnie ściska w sercu ponieważ nie spodziewałem się aż tak dużego odzewu. Jednak są jeszcze na tym świecie ludzie którzy nie patrzą tylko na swój czubek nosa.
Jeszcze raz chcieliśmy podziękować Wszystkim a zarazem każdemu z osobna za wsparcie.
Dykos poniżej zamieszczam link do strony gdzie są zamieszczone wszystkie informacje jak przekazać 1%
szary pisze:Kochani jak patrzę od wczoraj co się dzieje na forum w tym temacie i na stronie zbiórki wprowadza mnie to w stan niedowierzania i osłupienia, a zarazem aż mnie ściska w sercu ponieważ nie spodziewałem się aż tak dużego odzewu. Jednak są jeszcze na tym świecie ludzie którzy nie patrzą tylko na swój czubek nosa.
Jeszcze raz chcieliśmy podziękować Wszystkim a zarazem każdemu z osobna za wsparcie.
Dykos poniżej zamieszczam link do strony gdzie są zamieszczone wszystkie informacje jak przekazać 1%
Będzie więcej. Za zgodą kolegi Charakterka z klubu VWPassat.pl, a prowadzącego portal Motokiller.pl wstawię pierwszy post jako osobny temat na tamtejszym forum oraz linki do klubu Zafirki. Niech się dowie większa brać motoryzacyjna!