[A] - lbk - OPC, Arden blue, 2003, Z20LET
- maria
- Zafiromaniak
- Imię: Anna
- Auto: Opel zafira
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z18XER
Dziękuję , a kosmetyki niech jej dobrze służąlbk pisze:[url=http://images70.fotosik.pl/1224/e1fda01bc638ab59gen.jpg]Obrazek[/URL]
Z małym opóźnieniem ale wreszcie się udało dodać nagrodę którą otrzymałem za uczestniczenie w konkursie =) Chciałbym podziękować organizatorom za pomysł no i oczywiście organizację całego konkursu. Zośka teraz się będzie myła w nie byle czym no i rejestracje będą wisienką na torcie
Nie jeżdżę szybciej, niż lata mój Anioł Stróż.
Wiedzę możemy zdobywać od innych, ale mądrości musimy nauczyć się sami .
A.Mickiewicz
Wiedzę możemy zdobywać od innych, ale mądrości musimy nauczyć się sami .
A.Mickiewicz
Witam ponownie po dłuższej przerwie =)
Zośka dostała nowy termostat- stary wyzionął ducha w pozycji otwartej, filtr kabinowy, filtr powietrza. Póki co jestem na etapie zbierania kasy na remont silnika zgodnie z dobrymi radami forumowiczów co będzie mi potrzebne do późniejszych modyfikacji
Dając kropkę na i odnośnie wykorzystania kosmetyków wygranych w wakacyjnym konkursie załączam zdjęcie oczywiście zrobione w nocy kiedy to wszyscy śpią a ja zostaję sam na sam z bolidem
Te ramki dają +10 do wyglądu
Zośka dostała nowy termostat- stary wyzionął ducha w pozycji otwartej, filtr kabinowy, filtr powietrza. Póki co jestem na etapie zbierania kasy na remont silnika zgodnie z dobrymi radami forumowiczów co będzie mi potrzebne do późniejszych modyfikacji
Dając kropkę na i odnośnie wykorzystania kosmetyków wygranych w wakacyjnym konkursie załączam zdjęcie oczywiście zrobione w nocy kiedy to wszyscy śpią a ja zostaję sam na sam z bolidem
Te ramki dają +10 do wyglądu
Ostatnio zmieniony 29 paź 2015, 23:50 przez lbk, łącznie zmieniany 4 razy.
- ryba1
- Zafiromaniak
- Imię: Krzysiek
- Auto: Zafira B 381KM/507NM
- Model: OPC
- Oznaczenie silnika: Z20LEH
jak masz zdolności w lutowaniu zrobisz to za parę złotychlbk pisze:Niestety jeszcze nie ma sterowania z kierownicy ale mam nadzieję iż wkrótce się pojaw