Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
gRZENIU pisze:Według mnie wygląda całkiem spoko , szkoda ,że jedna fota... Postaraj się o Vin to może kolega Bodek rozkoduje i zobaczymy co ma w realu ...
Fotek to masz 17cie kliknij w link pod zdjęciem
.....oprócz tego że ma klimatronika, to bardzo ubogo.
Plusy... podłokietnik, hak, klimatronik
Minusy... korbotronik tył, ubogie wyposazenie i nawet z zewnątrz jakiś taki łysy
.... w opisie samochodu.... pakiet chrom, sensor zmierzchu, sensor deszczu ..... chyba jak sobie gość domaluje to wszystko ........ strasznie bajeruje.
Ostatnio zmieniony 02 paź 2015, 16:54 przez Rafoooo, łącznie zmieniany 2 razy.
Jestem po oględzinach, silnik umyty, na tylnej klapie pęcherze rdzy, otarcia lakieru.
Jeśli chodzi o przebieg to brak jakichkolwiek dokumentów, nawet karteczki przyczepiane przy silniku po np zmianie oleju usunięte.
Mam pytanie, czy korzystał ktoś przed zakupem z tzw przeglądu przed zakupem w stacji ASO Opla, podobno można tam sprawdzić historię samochodu i stan techniczny - koszt około 200 zł
Ciekawi mnie jedno w wyposażeniu, dla Holandii, produkowany w Gliwicach... skąd niby jest sprowadzone auto, a brak jakiejkolwiek historii przeglądów w stosunkowo młodym aucie niestety wprowadza to małe "ale"