Kolego.
A tak (jak już trochę ochłonąłeś) to Ci się podoba? Widzisz siebie w tym autku?
Szyby na korbkę nie są takie złe (sam się o tym przekonałem). Przynajmniej dzieci nie będą się aż tak bawić (jeżeli masz ).
Szpachla... No cóż. Tragedii nie ma- może Niemiec dźwięknął lekko w jakiś słupek
Moim zdaniem jeżeli nie masz za dużo ale to zaryzykuj.
Przeczytaj wcześniej umowę kupna-sprzedaży- ile masz czasu na zgłoszenie ewentaulaych reklamacji...
Pamiętaj, że powinieneś naszykować się ok 500zł (wymiana oleju, boryga i FILTRA PALIWA- za granicą rzadko kiedy to wymieniają ).
Jak już kupisz, przerejestrujesz to wstaw zdjęcie- będzie miło popatrzeć na kolejnego zafiromaniaka w naszej famili
powodzenia
Rafał
Śliczna Zafira 1.8 140KM z Niemiec! Po opłatach!
Moderator: Tunio999
-
- Mieszkaniec
- Imię: Rafał
- Auto: Opel Zafira A 1.8 NJOY
- Model: ZA
- Oznaczenie silnika: Z18XE
Ochłaonełem, ale znajomy jeszcze zaciągnął mnie jeszcze do tego
http://otomoto.pl/oferta/fiat-croma-dynamic-serwisowany-zamienie-na-mniejszy-corsa-107-208-fiesta-ID6ycjqT.html
Samochód faktycznie nówka, żadnych śladów zurzycia, lakier oryginał, na wszystko faktury, jedyne co to przy uruchamianiu zimnego silnika słychać terkot, prawdopodobnie KZFR. Droga impreza?
http://otomoto.pl/oferta/fiat-croma-dynamic-serwisowany-zamienie-na-mniejszy-corsa-107-208-fiesta-ID6ycjqT.html
Samochód faktycznie nówka, żadnych śladów zurzycia, lakier oryginał, na wszystko faktury, jedyne co to przy uruchamianiu zimnego silnika słychać terkot, prawdopodobnie KZFR. Droga impreza?
- Bodek
- Zafiromaniak
- Imię: Bodek
- Auto: Zafira_B_Cosmo
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z19DT
Jeden temat - jedno ogłoszeniemaciasgo pisze:Ochłaonełem, ale znajomy jeszcze zaciągnął mnie jeszcze do tego
Proszę założyć nowy temat.
"NADZIEJE LUDZI MĄDRYCH SĄ PEWNIEJSZE NIŻ BOGACTWO NIEUKÓW" - DEMOKRYT
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bogusław Kuduk, ps. Bodek + 30.11.2020. R.I.P.
-
- Mieszkaniec
- Imię: Rafał
- Auto: Opel Zafira A 1.8 NJOY
- Model: ZA
- Oznaczenie silnika: Z18XE
Szukam z bagażnikiem na wózek z gondolą Tutaj ZB wygrywa. Po rozmowie ze znajomym o tych stukach to znowu zaczęłem mysleć bardziej o tej Zafirze.
Co powiecie na ten błąd z "wypedałowania" ECN013602?
Nastawiałem się na wymianę rozrządu i oleju, o filtrze nie myślałem.rafaellowarszaw pisze:Pamiętaj, że powinieneś naszykować się ok 500zł (wymiana oleju, boryga i FILTRA PALIWA- za granicą rzadko kiedy to wymieniają ).
Co powiecie na ten błąd z "wypedałowania" ECN013602?
Ostatnio zmieniony 02 lis 2015, 21:29 przez maciasgo, łącznie zmieniany 1 raz.