[B]FLEX ORGANIZER - system mocowań w bagażniku

Wszystko o karoserii na zewnątrz i wnętrzu (naprawy blacharskie, szyby, fotele, tapicerka, plastiki, bagażniki dachowe itp.)

Moderatorzy: Mariusz, Tazz

Wiadomość
Autor
Anony Mous

#16 Post autor: Anony Mous »

Fota gniazda mocowania siatki (z tyłu)...gdzie (1) to odległość 11cm a (2) to odległość 37cm.

Obrazek
olo

#17 Post autor: olo »

Marki wielkie , wielkie dzięki o takich dokładnych to nawet nie myślałem :shock:
Jarek Janeczek

#18 Post autor: Jarek Janeczek »

Kupiłem na allegro siatkę oddzielającą przedział bagażowy od pasażerskiego. Jak się ją mocuje, widziałem że w ściankach samochodu są wnęki a siatka na dole ma taśmy które się gdzieś na dole mocuje. Moge prosić o pomoc bo chciałbym w weekend zamocować. Dzięki
Lorry

#19 Post autor: Lorry »

Włodarza działu proszę o przesunięcie do dzialu ZB albo do ogólnej techniki,
Bo to nie jest dział na to
Jarek Janeczek

#20 Post autor: Jarek Janeczek »

Czy jest jakiś podział jaki temat do jakiego działu?
Lorry

#21 Post autor: Lorry »

No np to mogło spokojnie powędrować do działu Technika->Zafira B-> Karoseria/wnętrze ;)
Anony Mous

#22 Post autor: Anony Mous »

Popołudniu sprawdzę mocowanie ,bo mam ale nigdy siatki nie zakładałem.
Ostatnio zmieniony 03 sie 2011, 12:17 przez Anony Mous, łącznie zmieniany 1 raz.
BajBus

#23 Post autor: BajBus »

temat jest z wyjaśnieniem, więc ten zamykamy
następnym razem proszę o użycie opcji "szukaj" na forum.
zyrafka

#24 Post autor: zyrafka »

Hej!
mam male pytanie: czy orientujecie sie moze, czy siatka grodziowa z Zafiry A pasuje do Zafiry B, czy trzeba szukac specjalnej do B? Z gory wielkie dzieki za informacje.
ADAMO_16

#25 Post autor: ADAMO_16 »

http://www.zafiraklub.pl/viewtopic.php?t=50

Poczytaj ten temat, moze cś pomoże :)
zyrafka

#26 Post autor: zyrafka »

Dzieki! Przepraszam, ze utworzylam nowy watek, ale nie znalazlam tamtego przez wyszukiwarke, dopiero po fakcie przeklikalam caly dzial "wnetrze"...
Anony Mous

#27 Post autor: Anony Mous »

olo udało ci się zamontować gniazda mocowania ??
rafalle

#28 Post autor: rafalle »

hej
U mnie mocowania były - po zakupie używanej mam inny problem:
gdzie ją przewozić złożoną ? pod tylnym siedzeniem (jak pisze manual) nie mam schowka :(
olo

#29 Post autor: olo »

udało, ale jest trochę roboty bo trzeba rozebrać plastiki i musisz sprawdzić jak kupujesz z salonu czy masz prawy i lewy bo mają dużą partie zapakowanych samych lewych. jak trzeba więcej info to mogę to opisać ale w wolnej chwili ( sobota lub niedziela ).
Anony Mous

#30 Post autor: Anony Mous »

Olo jak możesz to opisz.

znalazłem w EPC te uchwyty montażowe koszt jednego przeszło 100zł :shock:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Karoseria i wnętrze”