[B] - Jarek21980 - Zafira 111 1.7 CDTI, 110KM, 2010r.
- rafant4011
- Zafiromaniak
- Imię: Rafał
- Auto: Zafira B
- Model: Cosmo
- Oznaczenie silnika: Z19DT
Extra furka no no. Może po mojej A kupie B
- Sebu$
- -#Administrator
- Imię: Sebastian
- Auto: Yaponiec
- Model: Inne
- Oznaczenie silnika: Pb1.5
Auto zastępcze z piekła rodem ...Bodek pisze:Fajny licznik - ostatnio miałem w aucie zastępczym 66 666
Jarek,
jeszcze tylko osiemset tysięcy i będziesz miał same ósemki.
To będzie chwila i efekt niesamowity ....
Ostatnio zmieniony 13 lis 2015, 21:55 przez Sebu$, łącznie zmieniany 1 raz.
Silniczek w Zosi zalany świeżutkim Dexos 2, nowe filterki a jakże - czyściutkie śliczne, pachnące do oleju i powietrza i paliwa - a jakże niech ma, niech czuje się najważniejsza... Zosiunia, Zosiulka moja jedyna
Obuwie na zimę założone więc śmigać można
Jeszcze nic Jej nie mówiłem ale kurier przyniósł dzisiaj stoliczki i belunie dachowe z amelinium, to taka dla niej niespodzianka - taka z racji pierwszej rocznicy
Obuwie na zimę założone więc śmigać można
Jeszcze nic Jej nie mówiłem ale kurier przyniósł dzisiaj stoliczki i belunie dachowe z amelinium, to taka dla niej niespodzianka - taka z racji pierwszej rocznicy
- rafant4011
- Zafiromaniak
- Imię: Rafał
- Auto: Zafira B
- Model: Cosmo
- Oznaczenie silnika: Z19DT
Montaż nie jest trudny - cztery śruby torx i spinki (4 posty wcześniej masz focie spinek zamontowanych w oparciu). Najtrudniej to znaleźć stoliczki w dobrej cenie (przy okazji ukłony do kolegi Wiercik0 - Krzysiek jesteś wielki ) i jeszcze nie łatwo bylo dobrać spinki...Wegry_29 pisze: ... trudny jest montaz tych stoliczkow??
Ostatnio zmieniony 19 lis 2015, 17:35 przez Skasowany użytkownik 17961, łącznie zmieniany 1 raz.