[A] - Maćku--> 1.8 Elegance, 115KM, 2000r, Irmscher
-
- Zafiromaniak
- Imię: Maciej
- Auto: seria 3
- Model: e46
- Oznaczenie silnika: M47,M54
Wczoraj przy okazji wyjazdu na miasto Wstąpiłem na nowy parking nieopodal stadionu miejskiego w Bielsku-Białej nadarzyła się okazja na strzelenie fotki i małe kontrolowane poślizgi Było tak ślisko, że przypomniały mi się stare dobre czasy jak jeździło się RWD Uśmiech i radość nie do ocenienia...
Już nie długo przyjdą nowe graty do Zośki
Już nie długo przyjdą nowe graty do Zośki
- gRZENIU
- Zafiromaniak
- Imię: Grzegorz
- Auto: Signum
- Model: Polift
- Oznaczenie silnika: Z19DTH
Bo takie parkingi to darmowa lekcja kontrolowanego poślizgu i przy okazji świetna zabawa ...Sebu$ pisze: Maćku napisał/a:
przypomniały mi się stare dobre czasy jak jeździło się RWD
no bo to fajna zabawa ...
Ja mam nadzieję ,że w ogóle doczekamy się na niego ....fredas pisze: u mnie trzeba troszkę poczekać na Śnieżek
-
- Zafiromaniak
- Imię: Maciej
- Auto: seria 3
- Model: e46
- Oznaczenie silnika: M47,M54
Doszkalanie się na wiecznie działającej kontroli trakcji to żadne szkolenieWojti pisze:Zabawa rewelacja Trzeba się doszkalać bezpiecznie ale zawsze warto u nas dziś śnieżek prószy...
A wczoraj przyszła mi pierwsza paczka zaopatrzenia do Zośki używane zawieszenie gwintowane od MTS'a po rozpakowaniu niestety okazało się, że jeden amor jest wylany więc i tak trzeba regenerować... w sumie nic straconego lepiej teraz niż za miesiąc i albo gdzieś w trasie miałby strzelić tak po regeneracji będą jak nówki i będą mieć 2 lata gwarancji
Druga paczka to przełącznik lusterek i emblemat na błotnik z napisem "Elegance" w bardzo okazyjnej cenie...
Początek reku zapowiada się mocno inwestycyjne dla Zośki na lato ma być gotowa na sezon zlotowy i wakacyjny
- gRZENIU
- Zafiromaniak
- Imię: Grzegorz
- Auto: Signum
- Model: Polift
- Oznaczenie silnika: Z19DTH
No racja ... ale zawsze można dołożyć przycisk TC i zrobić mały off controlMaćku pisze:Doszkalanie się na wiecznie działającej kontroli trakcji to żadne szkolenie
Na takie prezenty nie trzeba czekać na święta ...lawless pisze:Maćku napisał/a:
A wczoraj przyszła mi pierwsza paczka zaopatrzenia do Zośki
Już po świętach a Zosia dostaje prezenty