Astra F Classic
-
- Debiutant
- Model:
- Kontakt:
Astra F Classic
Witajcie,
Schowaną pod kocem posiadam asterkę F 1999r.
Trochę zgniła, ale została przywrócona do pierwotnego stanu we wrześniu 2015. Stoi w garażu i czeka na wiosnę.
Z ciekawszych zmian:
Silnik C20XE po kapitalce
Hamulce przód od Calibry V6
Hamulce tył od Astry Gsi
Zaiweszenie Bilstein B6 (amory)+ Eibach(sprężyny)
Tempomat
Radio + wzmacniacz BOSE
Wnętrze welurowe + fotele kubełkow
MID
Schowaną pod kocem posiadam asterkę F 1999r.
Trochę zgniła, ale została przywrócona do pierwotnego stanu we wrześniu 2015. Stoi w garażu i czeka na wiosnę.
Z ciekawszych zmian:
Silnik C20XE po kapitalce
Hamulce przód od Calibry V6
Hamulce tył od Astry Gsi
Zaiweszenie Bilstein B6 (amory)+ Eibach(sprężyny)
Tempomat
Radio + wzmacniacz BOSE
Wnętrze welurowe + fotele kubełkow
MID
...:::www.PioMar.co:::...
- Robert LTM
- Zafiromaniak
- Imię: Robert
- Auto: Opel Zafira B 1.9CDTI SPORT
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z19DTH
To jest to co lubię, sleeper pełną gębą, cholera mi się marzy maluch z silniczkiem 1,1, ale z zewnątrz aby wyglądał jak zwykły może lekko zdezelowany kaszel Taka asterka jakich masa i każdy na światłach myśli: "na czarnych blachach od dziadka szczeniak wziął auto, wsadził najtańsze sprężyny i alufelgi a pod maską 1,4 60km" i to piękne uczucie jak taki cwaniak zostaje daleko w tyle... dbaj o to auto, nie zrób żadnej wiochy a napewno będzie cieszyć jak naszych kolegów OPC
Trzeba przyznać, że Twój opel astra jest naprawdę w poszanowku. Wygląda jakby nikt nim nie jeździł. Też mam opla astrę, jednak nowszy model i muszę przyznać, że to naprawdę bardzo dobre samochody. Mam opel astra sedan 2010 z silnikiem 1,6. Zależało mi na takim silniku, żeby przede wszystkim mało palił. Części, w razie gdyby coś mi się zepsuło nie są wcale drogie. Moja kieszeń finansowa nie jest obciążona. Wy jakie macie samochody? Kto ma Opla Astrę? Też sobie go chwalicie?
-
- Debiutant
- Model:
- Kontakt:
Też mamy astre h 2008 1.6 cosmo. Poza korozją to sobie chwalimy. Na szczęście zadbaliśmy o przeglądy blachy w aso (100zl w roku ) i raz w roku jeździmy na malowanie.
...:::www.PioMar.co:::...