dvd90 wyjście

Car Audio + navi - tematy dotyczące Zafiry B

Moderator: Sebu$

Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
paweldm
Zafiromaniak
Imię: Paweł
Auto: Peugeot 308SW
Model: P308
Oznaczenie silnika: A20DTH

dvd90 wyjście

#1 Post autor: paweldm »

Jak wyglądają kostki do podłączenia radia dvd90. Może ktoś wrzucić foto lub rysunek. Chcę podłączyć wzmacniacz i szukam sposobu jak to zrobić. Mam wzmacniacz Blaupunkt THA474 PnP, jak na tej aukcji:
http://allegro.pl/wzmacniacz-blupunkt-t ... 39078.html
Jest Peugeot 308SW 2.0Bluehdi i Meriva B 1.7cdti
Była Zafira A 1.8 16v lpg i B 2.0 Turbo +lpg oraz zastawa, polonez, tempra, espace II i IV omega B, tigra, C3, C4 Grand Picasso, Outlander II, Berlingo III, Astra J 2.0cdti, Peugeot 308

Awatar użytkownika
Flora
Zafiromaniak
Imię: Marcin
Auto: Zafira
Model: B
Oznaczenie silnika: Z19DTH
#2 Post autor: Flora »

Problem z wyjściem w tym radiu jest taki, że wzmacniacz posiada wbudowaną diagnostykę i wykrywa brak obciążenia oraz zwarcie. Może się okazać, że po podłączeniu Twojego wzmacniacza końcówki mocy w radiu zostaną wyłączone.

Awatar użytkownika
paweldm
Zafiromaniak
Imię: Paweł
Auto: Peugeot 308SW
Model: P308
Oznaczenie silnika: A20DTH

#3 Post autor: paweldm »

Znalazłem już zdjęcie z tyłem radio. Nie powinno być problemów z podłączeniem, mam odpowiednie okablowanie. Pasuje również do forda i citroena. Z montażem wzmacniacza pewnie zaczekam do wiosny, bo będę chciał wymienić głośniki fabryczne. Garaż mam za mały do takiej roboty, a na zewnątrz zimno. Szkoda marznąć i nie chcę by cos pękło niepotrzebnie. Dodatkowo przy okazji na pewno będę wytłumiał drzwi. Zastanawiam się ewentualnie nas subwooferem.
Jest Peugeot 308SW 2.0Bluehdi i Meriva B 1.7cdti
Była Zafira A 1.8 16v lpg i B 2.0 Turbo +lpg oraz zastawa, polonez, tempra, espace II i IV omega B, tigra, C3, C4 Grand Picasso, Outlander II, Berlingo III, Astra J 2.0cdti, Peugeot 308

ODPOWIEDZ

Wróć do „Zafira B”