Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
a że tak zapytam czy aby do odpowiedniej śruby na masce to przykręciłeś ?
Nie jestem gruby i nie mam nadwagi. Wyniki są poprawne ! Ale kurde wyszło mi, że mam znaczny niedobór wzrostu
i już wiem, że nie jestem stary - jestem po prostu RETRO ....
Kurcze nie ogarniam tego musze napisać jeszcze jeden post
Dotarł dzisiaj również ten talerzyk sprzęgła klimy oczywiście montaż natychmiastowy :> użyłem takiego kleju do śrubki
Załączniki
Ostatnio zmieniony 07 gru 2015, 21:07 przez fredas, łącznie zmieniany 2 razy.
Nie jestem gruby i nie mam nadwagi. Wyniki są poprawne ! Ale kurde wyszło mi, że mam znaczny niedobór wzrostu
Dzisiaj dzwoniłem do tej firmy co z belfrem współpracuje i dopiero na przyszły tydzień w czwartek rano przewidują operację w klinice Poznań mam obawy bo nagadał mi taki jeden że może wał chrupnać nie wiem czy mogę mu wierzyć
Jutrzejszy wyjazd do Belfra szlag trafił firma która miała Zosi wyciągnąć bebechy, następnie miał Mirosław zrobić swoje przełożyła operację po niedzieli no i du...a muszę poczekać. Mirkowi też to się nie uśmiecha no ale cóż zrobić życie ..... :>