[A]-janekW67-1.8, SELECTION, 125KM, 2001
-
- Mieszkaniec
- Model:
Witam, zgłaszasz szkodę do ubezpieczalni, ubezpieczalnia ci wypłaca kasę, i sama dochodzi się z facetem o zwrot kwoty którą ci wypłacili. Zastanawiam się jak on to zrobił ,że wyrwał ci zderzak błotniki masz chyba całe, na zdjęciach to wygląda tak jak by ktoś pociągną wyrywając zderzak. A jakim samochodem to zrobił.
Ostatnio zmieniony 18 gru 2015, 21:40 przez Mariusz 79, łącznie zmieniany 2 razy.
- Sebu$
- -#Administrator
- Imię: Sebastian
- Auto: Yaponiec
- Model: Inne
- Oznaczenie silnika: Pb1.5
Jak można nie poczuć, że coś przez chwile się wyrywa i ciągnie za sobą. Oprócz czucia fizycznego to i akustyczne też musiały być odgłosy.janekW67 pisze:Gość cofał,uderzył hakiem i odjechał ze zderzakiem na haku i dlatego go patrol zatrzymał.kacza1982 pisze:Podobnie jak Mariusz mam pytanie jak on musiał przyj...bać, że wyrwał zderzak...
Jak wróciłem do auta, to zderzak już położyli przed autem.
No chyba że to był pojazd tzw dostawczak i miał na pace tonę choinek na święta.
Bo wtedy ma wytłumaczenie, że przez ten las na pace to nic nie widział, a drzewa zagłuszyły mu odgłosy ciągniętej zdobyczy :>
Tylko dzięcioł stukał. Stukał mu się w czoło.
- Bodek
- Zafiromaniak
- Imię: Bodek
- Auto: Zafira_B_Cosmo
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z19DT
Janek, jak chciałeś zrobić lifting - to nie bardzo wyszło
A tak poważnie to chyba by mnie szlak trafił i to dwa razy :>
No chyba, że miałeś już zderzak uszkodzony to dostaniesz nowy
A tak poważnie to chyba by mnie szlak trafił i to dwa razy :>
No chyba, że miałeś już zderzak uszkodzony to dostaniesz nowy
"NADZIEJE LUDZI MĄDRYCH SĄ PEWNIEJSZE NIŻ BOGACTWO NIEUKÓW" - DEMOKRYT
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bogusław Kuduk, ps. Bodek + 30.11.2020. R.I.P.
- janekW67
- Zafiromaniak
- Imię: Janek
- Auto: Opel Zafira B 1.8 Njoy
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z18XER
Chyba za ten lifting się źle zabrałem.
Na początku, chciałem gościa zabić, ale jak zobaczyłem, że nie jest najgorzej i organy wewnętrzne Zośki są nienaruszone, to mi przeszło.
Najgorsze jest to, że jest okres przedświąteczny, auto jest potrzebne, a ja rad nie rad muszę teraz uprawiać słupcing spacering (dobrze, że wieczorem jest chociaż łomżing ).
Zderzaka nie miałem uszkodzonego, ale i tak będę miał nowy.
Na początku, chciałem gościa zabić, ale jak zobaczyłem, że nie jest najgorzej i organy wewnętrzne Zośki są nienaruszone, to mi przeszło.
Najgorsze jest to, że jest okres przedświąteczny, auto jest potrzebne, a ja rad nie rad muszę teraz uprawiać słupcing spacering (dobrze, że wieczorem jest chociaż łomżing ).
Zderzaka nie miałem uszkodzonego, ale i tak będę miał nowy.
Oczywiście!
-
- Mieszkaniec
- Model:
Witam co do ucieczki no cóż na tej samej zasadzie uciekają pijani kierowcy itp. a nóż się uda. A może faktycznie nie zauważył i nie usłyszał ( przygłuchy, muzyka w samochodzie albo po prostu zamyslony) znam ludzi co by nawet karetki na sygnale nie usłyszeli tak głośno słuchają muzyki w samochodzie. Albo zwróćcie uwagę na niektóre samochodu tylna szyba taka malutka i jeszcze wycieraczka 15 cm jechałem takim samochodem i naprawdę cofanie to masakra przez tylną szybę nic nie widać. Broń Boże nie bronie faceta ale wypadek może się zdarzyć wszędzie i każdemu. Jeśli rzeczywiście specjalnie uciekał to policja powinna go jeszcze spałować.lbk pisze:Powinien dostać jakiś paragraf za to... No ja nie wiem jak można uciec przecież OC by tylko trochę podrożało a i koszmarów w nocy by nie było. No ale masz czym się wykręcić od przygotowań
Ostatnio zmieniony 19 gru 2015, 23:23 przez Mariusz 79, łącznie zmieniany 1 raz.