Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Jak ktoś potrzebuje zmienić język i nie tylko w okolicach Gliwic, Zabrza, Rudy Śl to zapraszam
Diagnostyka komputerowa.Odzyskiwanie kodu security (Opel carpass). Rozszerzanie funkcji komputera pokładowego - wszystkie modele Opla.Dokładanie tempomatu i inne mody.Wymiana modułu CIM.
volf_2006 pisze:W ZA bezproblemowo da się zrobić a w ZB na 90% lipa.
widziałem, że pomogłeś kilku osobom przy zmianie języka na polski. Prosze rónież o pomoc. Posiadam zafirę A 1.8 16v 125KM z 2003 roku, wyświetlacz BID i radio CCRT700. Możesz udzielić mi mi wskazówek jak zmienić język na polski samodzielnie?
jarecki69 pisze:Panowie ja mam ZB z 2007r i sam zmieniłem język na polski , w menu komputera pokładowego. Jestem zdziwiony ,że jest z tym u Was taki problem
A czy komuś się udało wgrać polskie menu do ncdr 1100 jeśli nie ma go na liście tech 2 po podłączeniu czy jest jakaś możliwość "dogrania" a nie tylko zaznaczenia ptaszkiem przez techa itp jeśli tak to gdzie i przybliżona cena dodam że mam wyświetlacz gid
Ostatnio zmieniony 19 gru 2015, 21:56 przez maciej123, łącznie zmieniany 1 raz.