Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Witam
Właśnie kupiłem Zafirke A OPC 2.0T Z20LET 2003 200KM i muszę wymienić tłumik końcowy i znalazłem coś takiego myślicie że będzie pasowało? http://allegro.pl/tlumik-...5861562121.html
Dzięki za pomoc
Witam Wszystkich serdecznie podbijam temat też potrzebuje końcowy wydech do Zaśki OPC .. na allegro lipa nic nie ma ,może ktoś robi takie wydechy?? : Proszę o pomoc pozdrawiam :
Ostatnio zmieniony 08 kwie 2016, 14:45 przez Bisqup, łącznie zmieniany 1 raz.
ryba1 pisze:Cena mówi sama za siebie.wejdź na stronę magmaflov czy jakos tak.mają tłumiki przelotowe w bdb cenach i na pewno lepsze niż to co pokazałeś
czy nie zamuli auta.. bo oryginalny tłumik jest kolosalnie drogi..
Mam ten sam problem, szukam tłumika do Zafiry OPC i lipa... Oryginał ok 1000zł, jedynie to ebay zostaje i wychodzi coś ok 600zł. Pisałem do różnych firm proex, ulter i itp. Proex do leta 280-400zł(słabe opinie), a ulter nie ma w ofercie. Trzeba podjechać i robić na indywidualne zamówienie, koszt do 500zł, ale trzeba lecieć do Bielska-Białej, co w moim przypadku, brak czasu, a też jestem z Kielc...
ryba1 pisze:michaslipknot, czytałeś wyżej co napisałem.po za tym chyba z astry bertone tłumik pasuje
Uwierz mi, że nie pasuje z bertony. Miałem remusa używke, nie pasowały uchwyty... Jedyny jaki może spasować, to z astry g opc kombi, ale to jest zbyt rzadki temat... Magmaflov też nie ma w ofercie do zafiry opc, tak mi przynajmniej odpisali jakiś czas temu.