Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
no i pewien "dżinks" co niektórym "rodzinnym" sprawia wielką ciekawość ...
Rafał, raz jeszcze szacun
Nie jestem gruby i nie mam nadwagi. Wyniki są poprawne ! Ale kurde wyszło mi, że mam znaczny niedobór wzrostu
i już wiem, że nie jestem stary - jestem po prostu RETRO ....
Rafoooo pisze:ale to pod autem to tylko woda była po myjni
ależ oczywiście
naturalnie ...
tylko dlaczego taka gęsta ta woda ...
p.s.
spoko, żartowałem ...
Nie jestem gruby i nie mam nadwagi. Wyniki są poprawne ! Ale kurde wyszło mi, że mam znaczny niedobór wzrostu
Rafoooo pisze:Takich to ja nie zabieram ...... wtedy tylko taxi
no właśnie ... wtedy tylko Taxi i to z otwartą "izbą wytrzeźwień" ...
rafant4011 pisze:Ledziki ładnie świecą... w nocy też ładnie rozpraszają światło?
Sprawdziłem i w nocy bardzo ładnie świecą. Jest znaczna różnica na plus w porównaniu do klasycznych żarówek.
Rafał jeszcze żyje świętami
No tak. Trochę po północy. Postów widać coraz mniej. Zdjęć już nie widać w ogóle ...
I kto tu jednak świętami żyje ...
A bo jakby chociaż zacytował post to ok :> ..... tak to ja muszę się domyślać o co chodzi ....... pierwsze skojarzenie padło na Flore . ...... A jak już napisałeś. .... to się coflem kilka postów w tył i wiedziałem o co chodzi
Życie trzeba przeżyć tak, żeby wstyd było opowiadać, za to przyjemnie
wspominać.