Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Witam
Tutaj chciałbym się pochwalić moja zośka na która wybór padł przez przypadek:).
Zafirę kupiłem w 2014 roku w sumie tak przez przypadek gdy raz do pracy jechałem i mijałem zafirę i stwierdziłem ze zobaczę jak wyglądają w ogłoszeniach.Poszukiwałem dość długo wiele ogłoszeń przejrzałem i nawet zrezygnowałem gdy moja zona jedno ogłoszenie znalazła tylko ze z dość odległej miejscowości około 460 kilometrów w jedna stronę kolo zachodniej granicy w Gubinie:)zdecydowałem się pojechać i nie żałuje tej decyzji:) bo auto jest przestronne z dość świeża instalacja gazowa a i nawet się zbiera:) modyfikacji raczej żadnych nie planuje bo podoba mi się w oryginale jakim jest:)
sory panowie ze zdjęcia w taki sposób zobaczycie ale nie moglem przez forum wrzucić;/ Pozdrawiam wszystkich:)
Ostatnio zmieniony 21 sty 2016, 11:02 przez zajcus7, łącznie zmieniany 3 razy.
Nie jestem gruby i nie mam nadwagi. Wyniki są poprawne ! Ale kurde wyszło mi, że mam znaczny niedobór wzrostu
i już wiem, że nie jestem stary - jestem po prostu RETRO ....
No to fotki z okresu 2014/15
Jedno minutę przed rejestracją a drugą zaraz po założeniu tablic.
Fajny mają urząd komunikacji jak widać na zdjęciach ...
Nie jestem gruby i nie mam nadwagi. Wyniki są poprawne ! Ale kurde wyszło mi, że mam znaczny niedobór wzrostu
Kolo72 pisze:Pozostałe fotki znajdziesz na Straży miejskiej
a potem mówią ..... ile mnie to auto kosztuje ...
zajcus7 pisze:Zdjęcia to jeszcze jak były na ogłoszeniu jak kupowałem :p ale wstawię zdjęcia jak wygląda teraz;) szczerze to dużo się nie zmieniła
wstaw i to duuuuużo, i podaj VIN ... Trawiaści rozkodują ...