[A] zajcus7- 1.8 Selection, 125 KM, 2002, LPG
- Czesławo Moreno
- Zafiromaniak
- Imię: Michał
- Auto: Zafira B 1.8 +
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z18XER
Kolejna Zosia kupiona przez przypadek hehehe, jak ja szukałem jakiegoś "wyższego" auta to chciałem Scenica 1 po lifcie, w ostateczności 2 (podoba mi się, ale strach przed elektroniką), a w ostateczności obejrzałem jedną Zosię i tak to się zaczęło Dbaj o nią, a ona będzie dbać o Ciebie
Miliona kilometrów i czekamy wszyscy na zdjęcia i spis wyposażenia po vinie od Bodka
ps. wersja Selection to dziś jest loteria, to była wersja dla ludzi "marudzących", bo ten by chciał to, ten by nie chciał tego itp. Na szczęście mi, trafiła się taka wersja bardziej doposażona
Miliona kilometrów i czekamy wszyscy na zdjęcia i spis wyposażenia po vinie od Bodka
ps. wersja Selection to dziś jest loteria, to była wersja dla ludzi "marudzących", bo ten by chciał to, ten by nie chciał tego itp. Na szczęście mi, trafiła się taka wersja bardziej doposażona
- Bodek
- Zafiromaniak
- Imię: Bodek
- Auto: Zafira_B_Cosmo
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z19DT
VIN poszedł na PW - wrzucisz z niego co będziesz chciał - Twoja decyzja.zajcus7 pisze:a tutaj vin dla Bodka do rozpatrzenia:) W0L0TGF7532024812
aha i dodam ze mam webasto ale nie mam pilota do niego;/
Ostatnio zmieniony 19 sty 2016, 20:32 przez Bodek, łącznie zmieniany 1 raz.
"NADZIEJE LUDZI MĄDRYCH SĄ PEWNIEJSZE NIŻ BOGACTWO NIEUKÓW" - DEMOKRYT
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bogusław Kuduk, ps. Bodek + 30.11.2020. R.I.P.