Witam koledzy i koleżanki Mam do Was pytanie Mianowicie czy spotkaliście się może z nakładkami na tylne lampy do zafiry a Przeszukałem chyba cały internet i bez rezultatu Chodzi mi o coś takiego
Bardzo mało jest do ZA takich akcesoriów tuningowych Na przednie lampy są ,z tyłem odnaleźć mam problem Na allegro są ramki do starszych modeli aut a do ZA nie ma Widać po zdjęciu że musiały być dostępne A chodzi mi o uzyskanie takiego efektu
Chciałem mojej Zosi pozakładać kilka elementów w chromie Podobny problem miałem z lusterkami Do zafiry b,c dostępne są nakładki chrom na lusterka Do ZA z tego co wiem nigdy chyba nie było Musiałem zakupić nakładki w stanie surowym i wysłałem je do gościa który zajmuje sie lakierowaniem w chromie A oto efekt jego pracy
To samo chciałem zrobić z tymi nakładkami na tylnych lampach Ale nie mogę nigdzie ich dostać Może ktoś z Was mi pomoże Bo chciałbym trochę moją Zośkę pochromować
Nakładki tylnych lamp
- damian2223
- Świeżak
- Model:
- wsebastian
- Przeglądacz
- Imię: Sebastian
- Auto: Opel Zafira A 1.8
- Model: ZA
- Oznaczenie silnika: x18xe1
- damian2223
- Świeżak
- Model:
- paweldm
- Zafiromaniak
- Imię: Paweł
- Auto: Peugeot 308SW
- Model: P308
- Oznaczenie silnika: A20DTH
Wszystko tylko nie chrom.
Lusterka będą lepiej prezentować się oklejone folią ala karbon.
To oczywiście tylko kwestia gustu. Wyraziłem swoje zdanie.
Lusterka będą lepiej prezentować się oklejone folią ala karbon.
To oczywiście tylko kwestia gustu. Wyraziłem swoje zdanie.
Jest Peugeot 308SW 2.0Bluehdi i Meriva B 1.7cdti
Była Zafira A 1.8 16v lpg i B 2.0 Turbo +lpg oraz zastawa, polonez, tempra, espace II i IV omega B, tigra, C3, C4 Grand Picasso, Outlander II, Berlingo III, Astra J 2.0cdti, Peugeot 308
Była Zafira A 1.8 16v lpg i B 2.0 Turbo +lpg oraz zastawa, polonez, tempra, espace II i IV omega B, tigra, C3, C4 Grand Picasso, Outlander II, Berlingo III, Astra J 2.0cdti, Peugeot 308