[A] - lbk - OPC, Arden blue, 2003, Z20LET
Podłokietnik jest z allegro - wystarczy wpisać : podłokietnik dedykowany zafira a
Zegary też z tego miejsca ale od użytkownika: dabtuner . Osadzić w słupku trzeba samemu lub wysłać do firmy tym się zajmującej chodzi mi o flok który zbliża słupek do jego "fabrycznego stanu"
Kamerka jest zamontowana po między zamkiem a rejestracją. Roboty jest trochę bo trzeba rozebrać klapę i przeciągnąć kabelki. Dla chcącego nic trudnego
Zegary też z tego miejsca ale od użytkownika: dabtuner . Osadzić w słupku trzeba samemu lub wysłać do firmy tym się zajmującej chodzi mi o flok który zbliża słupek do jego "fabrycznego stanu"
Kamerka jest zamontowana po między zamkiem a rejestracją. Roboty jest trochę bo trzeba rozebrać klapę i przeciągnąć kabelki. Dla chcącego nic trudnego
- Przemass
- Zafiromaniak
- Imię: Przemek
- Auto: Zafira
- Model: A
- Oznaczenie silnika: Z20LET
Już miałem jeden z allegro i nie posłużył zbyt długo,też był dedykowany.lbk pisze:Podłokietnik jest z allegro - wystarczy wpisać : podłokietnik dedykowany zafira a
Dlatego też pytam o konkretny link,przy okazji zadowolony jesteś ?
Nie mam skali porkwnawczej ale jak dla mnie jest ok
http://allegro.pl/nowy-podlokietnik-ded ... 41127.html
http://allegro.pl/nowy-podlokietnik-ded ... 41127.html
W widoczności nie przeszkadza gdyż jest skierowany do środka. Koszt to jest:
Zegar doładowania 252
Zegar temperatury oleju 195
Adapter pod wskaźniki (2) - 50
Podkładka pod filtr oleju 99
Flokowanie wraz z osadzeniem adaptera z wysyłkami w 2 strony 320.
2 metry kabla 1,4
Razem: 917,4
Tyle mnie to wyszło =)
Zegar doładowania 252
Zegar temperatury oleju 195
Adapter pod wskaźniki (2) - 50
Podkładka pod filtr oleju 99
Flokowanie wraz z osadzeniem adaptera z wysyłkami w 2 strony 320.
2 metry kabla 1,4
Razem: 917,4
Tyle mnie to wyszło =)
Ostatnio zmieniony 20 sty 2016, 03:20 przez lbk, łącznie zmieniany 1 raz.
- ryba1
- Zafiromaniak
- Imię: Krzysiek
- Auto: Zafira B 381KM/507NM
- Model: OPC
- Oznaczenie silnika: Z20LEH
Jak sie nie jak powinno to się ma i twierdzi ze jest dobre.zegary,wykonanie(schowanie w słupek,mało kto tak robi) na plus ale widoczność na minus.dlaczego to juz się nie będę rozwodził bo może sam kiedyś do tego dojdziesz.lbk pisze:Tak chciałem i tak mam. Ja widzę wszystko =)
- ryba1
- Zafiromaniak
- Imię: Krzysiek
- Auto: Zafira B 381KM/507NM
- Model: OPC
- Oznaczenie silnika: Z20LEH
lbk, robisz jak uważasz.po za tym nic nie napisałem o miejscu tylko o ich skierowaniu(bo powinny być na kierowcę).samo wykonanie jest dla mnie lepiej niż zadowalające bo nie zasłania szyby.czytaj uważnie co napisałem bo nigdzie nie napisałem ze to zle miejsce(bo tak na prawdę nie ma gdzie).co do mojego auta przyjdzie czas będziesz mógł się wypowiedzieć.
- rafant4011
- Zafiromaniak
- Imię: Rafał
- Auto: Zafira B
- Model: Cosmo
- Oznaczenie silnika: Z19DT
ryba1 pisze:Jak sie nie jak powinno to się ma i twierdzi ze jest dobre... ...dlaczego to juz się nie będę rozwodził bo może sam kiedyś do tego dojdziesz.lbk pisze:Tak chciałem i tak mam. Ja widzę wszystko =)
ryba1 tak chciał i tak ma...
Ibk-owi chodzi o Twoją cientą riposte... nie kazdy lubi slowa krytyki, a jeśli zauwazyłeś że ktoś tak ma to zluzuj
Chłopaki