[A] - gbz83 - 1.8 Z18XE Executive, 125 KM, 2004.
Przygód z Zafirą ciąg dalszy.
Dziś pojechałem na stacje benzynową, zatankowałem samochód i pojechałem na parking, aby poszperać troche przy aucie... zgasiłem samochód ale zostawiłem kluczyki w stacyjce, zostawiłem światła mijania włączone i radio sobie grało... Ten stan trwał 6 minut.
Po tych 6 minutach wszedłem do samochodu, odpalam, a tu..... nic! nawet raz nie zakręcił!
Potem poprosiłem faceta i odpaliłem na kablach, ale i tak nieodrazu, tylko pare minut musiał postać podłączony i dopiero odpalił ;/
Do tej pory zawsze odpalał jak złoto... chyba po akumulatorze, co? czy te 6 minut na swiatlach i radyjku wystarczy aby rozładować akumulator?
Dziś pojechałem na stacje benzynową, zatankowałem samochód i pojechałem na parking, aby poszperać troche przy aucie... zgasiłem samochód ale zostawiłem kluczyki w stacyjce, zostawiłem światła mijania włączone i radio sobie grało... Ten stan trwał 6 minut.
Po tych 6 minutach wszedłem do samochodu, odpalam, a tu..... nic! nawet raz nie zakręcił!
Potem poprosiłem faceta i odpaliłem na kablach, ale i tak nieodrazu, tylko pare minut musiał postać podłączony i dopiero odpalił ;/
Do tej pory zawsze odpalał jak złoto... chyba po akumulatorze, co? czy te 6 minut na swiatlach i radyjku wystarczy aby rozładować akumulator?
- Sebu$
- -#Administrator
- Imię: Sebastian
- Auto: Yaponiec
- Model: Inne
- Oznaczenie silnika: Pb1.5
no było coś w rodzaju gwoździa do trumnyDo tej pory zawsze odpalał jak złoto... chyba po akumulatorze, co? czy te 6 minut na swiatlach i radyjku wystarczy aby rozładować akumulator?
miałem podobnie w służbowej Kijance.
Po paru minutach jedna cela miała coś a`la zwarcie plus minus ten tego.
Zapaliłem na kablach i pojechałem do serwisu po nowy.
- ojciec polak
- Zafiromaniak
- Imię: Paweł
- Auto: Ford
- Model: SMAX
- Oznaczenie silnika: Durat2.0L