[B] - Flora - 1.9 CDTI, 150KM, 2006r
-
- Mieszkaniec
- Model:
Witam, oglądałem kiedyś na tvn program już nie pamiętam jaki ale tam policja chciała zabrać dowód rejestracyjny gościowi bo miał podświetlone spryskiwacze na masce na niebiesko,nie wiem czy bardziej chodziło o kolor czy samo podświetlenie. Z drugiej strony zobaczcie na niektóre kabiny ciężarówek podświetlone jak choinki i nikt nie robi problemu. Wszystko zależy od policjanta ale na przeglądzie to za bardzo bym się tym nie chwalił. Ps efekt jest naprawdę zarąbisty Pozdrawiam.
- gRZENIU
- Zafiromaniak
- Imię: Grzegorz
- Auto: Signum
- Model: Polift
- Oznaczenie silnika: Z19DTH
Za barwę niebieską ... Ja miałem niebieskie podświetlenie spryskiwaczy i również zabrany dowód... (to nie ja byłem na pewno w TVN)Mariusz 79 pisze:oglądałem kiedyś na tvn program już nie pamiętam jaki ale tam policja chciała zabrać dowód rejestracyjny gościowi bo miał podświetlone spryskiwacze na masce na niebiesko
W przepisach jest ,że światła obrysowe przednie muszą mieć barwę białą , a tylnie czerwoną ... Nie ma nic o podwoziu , ale oświetlenie innego koloru niż białe lub czerwone można używać jedynie na postoju ... Przynajmniej tak pan Policjant mnie oświecił jak zabierał mi dowód rejestracyjny ... Ale taką sytuację miałem chyba w 2008r więc może się pozmieniało w tej kwestii ...
- Bodek
- Zafiromaniak
- Imię: Bodek
- Auto: Zafira_B_Cosmo
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z19DT
Znaczy, że można - tylko trzeba być cierpliwym - Polak to ciężki Naród, a jeszcze jak mu się coś nakazuje - to już jest tragedia narodowa
"NADZIEJE LUDZI MĄDRYCH SĄ PEWNIEJSZE NIŻ BOGACTWO NIEUKÓW" - DEMOKRYT
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bogusław Kuduk, ps. Bodek + 30.11.2020. R.I.P.
- paweldm
- Zafiromaniak
- Imię: Paweł
- Auto: Peugeot 308SW
- Model: P308
- Oznaczenie silnika: A20DTH
Kolor wyświetlacza można jakoś zmienić. U mnie tło szare, a tek niebieski fajny.
Jest Peugeot 308SW 2.0Bluehdi i Meriva B 1.7cdti
Była Zafira A 1.8 16v lpg i B 2.0 Turbo +lpg oraz zastawa, polonez, tempra, espace II i IV omega B, tigra, C3, C4 Grand Picasso, Outlander II, Berlingo III, Astra J 2.0cdti, Peugeot 308
Była Zafira A 1.8 16v lpg i B 2.0 Turbo +lpg oraz zastawa, polonez, tempra, espace II i IV omega B, tigra, C3, C4 Grand Picasso, Outlander II, Berlingo III, Astra J 2.0cdti, Peugeot 308
- rafant4011
- Zafiromaniak
- Imię: Rafał
- Auto: Zafira B
- Model: Cosmo
- Oznaczenie silnika: Z19DT