Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Czesławo Moreno pisze:Piekny wynik
Już się taki nie powtórzy
No taki sam nie - to zrozumiałe, ale za rok dziewczyny będą miały po 19 lat a przebieg samochodu 191919. Każda z nich będzie dużo jeździła.
A jak będą miały po 81 lat to przebieg tez będę odpowiedni ...
Nie jestem gruby i nie mam nadwagi. Wyniki są poprawne ! Ale kurde wyszło mi, że mam znaczny niedobór wzrostu
i już wiem, że nie jestem stary - jestem po prostu RETRO ....
Sebu$ pisze:Czesławo Moreno napisał/a:
Piekny wynik
Już się taki nie powtórzy
No taki sam nie - to zrozumiałe, ale za rok dziewczyny będą miały po 19 lat a przebieg samochodu 191919. Każda z nich będzie dużo jeździła.
A jak będą miały po 81 lat to przebieg tez będę odpowiedni ...
Po prawie półtorej roku Zosia dorobiła się nowych wycieraczek koszt 37 za kpl jedna oczywiście dłuższa czyli 65 cm. Niestety musiałem przepłacić bo tych za 20 zł za kpl akurat nie mieli
Jeszcze czas na tylną
Ostatnio zmieniony 06 lip 2016, 09:08 przez lawless, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie jestem gruby i nie mam nadwagi. Wyniki są poprawne ! Ale kurde wyszło mi, że mam znaczny niedobór wzrostu
lawless pisze:Hm a w sumie nie zakupiłem tylnej wycieraczki lecz przeszczepiłem pióro od starej przedniej
janekW67 pisze:U Prowidenta byłeś,czy jak?
chyba zabrakło zdolności kredytowej ....
Zosia dorobiła się kpl. amortyzatorów założyłem Monroe no i Zosia się troszkę lepiej nie tłucze na bruku tak jak kiedyś no i lepiej się klei drogi
Kilka dni temu zaczęły wariować kontrolki TC i ABS zapalają się i znikają czasami wcale się nie zapalają w czasie jazdy a innym razem tak
Oczywiście byłem juz na kompie diagnoza : Błąd czujnika ABS koła prawego ...lub jakoś tak.
Teraz czas działać
lawless pisze:zaczęły wariować kontrolki TC i ABS zapalają się i znikają czasami wcale się nie zapalają w czasie jazdy a innym razem tak
ja mam podobnie
dwie kontrolki, lewa i prawa
zapala się i gaśnie, zapala się i zas gaśnie .... i tak ciagle, aż nie wyłączę manetki kierunkowskazu
... hmmmm .... chyba sie zepsuła ...