I kolejny egzemplarz... Chyba już wariuję... Bez doświadczonego pomocnika kupna gwarantowana porażka przy kupnie.
Zafira Malbork
Moderator: Tunio999
Wyłącznik TC był montowany, ale na początku produkcji, nie wiem do którego roku, podejrzewam, że do ok.2000 r., ale tu się muszą wypowiedzieć mądrzejsi, w późniejszych rocznikach nie tego wyłącznika (u mnie 2001 też brak, nie przeszkadza mi to akurat). Autko dość ładne, zgadzam się z kolegami powyżej, warto rzucić okiem osobiście. Uważaj, tylko się nie napalaj, tak jak napisano - kierownica wymieniona. Pedał sprzęgła wytarty, oczywiście to nie świadczy o tym, że auto ma 300kkm, ale jeżeli przebieg jest prawdziwy to auto jeździło tylko po mieście, więc sprawdź sprzęgło - to droga zabawa w 1,8 (od 800 w górę, drogie łożysko)bloomkvist pisze:Jak przeglądałem ogłoszenia to nie spotkałem się, żeby tam był umieszczany taki włącznik. Regulacji grzanych dup to i owszempaweldm pisze:Nie wiem czy się nie mylę. W autach z kontrolą trakcji czy esp obok włącznika świateł awaryjnych był wyłącznik tych funkcji.