Corsa C 1.3cdti Mata86 - cosiara
- Mat86radom
- Zafiromaniak
- Imię: Mateusz
- Auto: Mazda 5 2.0 Diesel 143KM/360nm
- Model: MZRCD
- Oznaczenie silnika: CITD
Corsa C 1.3cdti Mata86 - cosiara
Auto mojej żonki. Czasami używana przeze mnie. Cosiara sprowadzona z DE.
Wyposażenie:
4xPP, ABS, ASR, centralny zamek, immobiliser, wspomaganie kierownicy, elektryczne szyby, elektryczne i podgrzewane lusterka, radio CD VDO, reflektory soczewkowe, tylne lampy dymione oryginał, przyciemnione tylne szyby.
Koła:
ori alu 15cali, oponki 185/55/15
Wyposażenie:
4xPP, ABS, ASR, centralny zamek, immobiliser, wspomaganie kierownicy, elektryczne szyby, elektryczne i podgrzewane lusterka, radio CD VDO, reflektory soczewkowe, tylne lampy dymione oryginał, przyciemnione tylne szyby.
Koła:
ori alu 15cali, oponki 185/55/15
- Mat86radom
- Zafiromaniak
Corsina jest już czwartym oplem w moim posiadaniuWojti pisze:Nie ma to jak Opel
- Mat86radom
- Zafiromaniak
Silniczek w tej budzie to mały szatan, jedyny minus to turbodziura do 1700obr ale potem daje frajdę z jazdy. Co do ceny to jest spora rozbieżność ale wszystko zależy od stanu. Ładny egzemplarz w okolicy 9500złkonradviking pisze:Jak dla żonki to świetny wybór, ładny egzemplarz, doradam taką bratu z tym silniczkiem na pierwsze auto, ale sa w cenie a to tylko student
- Mat86radom
- Zafiromaniak
Nie, nie raz w miesiącu po prostu biorę cosiare na przejażdżkę co by sprawdzić czy wszystko z nią okej poza tym mój wzrost nie pozwala mi za długo w niej przebywaćgRZENIU pisze:Pewnikiem to czasami z przewagą na częściej ja niż żona ... Pogratulować kolejnej perełki , bo prezencja ...Mat86radom pisze:Auto mojej żonki. Czasami używana przeze mnie.
- Mat86radom
- Zafiromaniak
Wiem, wiem. Auto było prześwietlone przed i po zakupie i jak narazie odpukać poza pakietem startowym i wymianą akumulatora śmiga dzielnie od czerwca 2015rszary pisze:Ładna kosiarka. Taka mała rada bo z tego co mi się wydaje to ten silnik jest na łańcuchu który niestety trzeba wymieniać. Sprawdź jego stan co by przypadkiem kiedyś nie zleciał Na pewno zaoszczędzi to czasu, kosztów i nerwów
- Mat86radom
- Zafiromaniak
Tak więc cosiarka jest z nami już przeszło 10 miesięcy, dostała dzisiaj wiosenne myju myju świeżutką oliwę wraz ze wszystkimi filtrami i nowy czujnik ciśnienia doładowania (stary zaczął strajkować już tydzień temu ale jakoś tak Zeszło się z wymianą). Na dniach wlecą jeszcze nowe ledy do wnętrza i przy jakimś wolnym weekendzie czeka mnie polerka auta.
- rafant4011
- Zafiromaniak
- Imię: Rafał
- Auto: Zafira B
- Model: Cosmo
- Oznaczenie silnika: Z19DT
- Mat86radom
- Zafiromaniak
Miałem na myśli ręczne woskowanie łącznie z glinkowaniem. Mechaniczna polerka jak narazie nie jest potrzebna.rafant4011 pisze:I bez polerki ładnie wygląda