.... A jest u nas taki Macher co robi turbiny .......... zadzwoniłem, dogadałem się z Nim i zawiozłem Mu samo turbo ............. i wtedy
[B] - wampir - ZAFIRA 2.0T
-
Rafoooo
Piasek ...... dobre powiązanie
.... A jest u nas taki Macher co robi turbiny .......... zadzwoniłem, dogadałem się z Nim i zawiozłem Mu samo turbo ............. i wtedy
doznałem szoku ............ bo robi to w blaszaku pod domem
....... ale miał dobre opinie to mu zostawiłem ........... choć szczerze w tym blaszaku nie było jej gdzie położyć ..... taki bajzel
........... później robił mi ją 2 tygodnie
........... No ale jak oddał to wyglądała ładnie
............ ale czy długo pochodzi to nie wiem ........... rok gwarancji jest
....... za czas oczekiwania zszedłem z ceny na 680zł 
-
wampir11111
Hej taki bedzie ok valvoline 5W30 synpover xtremeryba1 pisze:wampir11111, lepiej zalej valvoline.castol nie nadaje się do turbo
EDIT
Rafoooo mojej niemieli na wymiane wiec sama regeneracja 800 zl plus zamiana kolektora na niepiekniety 1200 zl. Jutro o 10.00 start z montazem
Ostatnio zmieniony 08 lut 2016, 19:11 przez wampir11111, łącznie zmieniany 2 razy.
-
Rafoooo
-
wampir11111
-
Rafoooo
Szczerze co do oleju się nie wypowiadam bo nie wiem .... leje oplowskiego GM'a 5W30 i jeżdżę na nim max 10 tys i nie narzekam ... przynajmniej jak coś Zosia wszama ... to koszt na doleweki jest tani .... A wiemy że Zosie lubią olej
PS. Wyżej mnie źle też zrozumiałeś
... pisząc że czekam na dwumasę. ... chodziło mi że czekam na jej awarię
i będzie komplet ..... narazie dwumasa ma się dobrze . . . . Ale wszystko do czasu 
PS. Wyżej mnie źle też zrozumiałeś
-
wampir11111
-
wampir11111
-
wampir11111
Taka kupilem z takim badziewiewskim radiem ale cos wykombinuje
Do tego na zime zakupilem felgi stalowe GM 6,5x16 cali ET37 i opony INFINITY INF-049 205/55 R 16 wiem ze opony china ale jezdzilem na nich wczesniej i sa super 
EDIT
Niewiem jakie bylo orginalne radio ale jest mikrofon na slupku i antena gps na tylnej szybie i jakies urzadzonko za schowkiem pasazera. Zrobie foty to pogadamy
EDIT
Niewiem jakie bylo orginalne radio ale jest mikrofon na slupku i antena gps na tylnej szybie i jakies urzadzonko za schowkiem pasazera. Zrobie foty to pogadamy
Ostatnio zmieniony 10 lut 2016, 21:46 przez wampir11111, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Piasek